View Single Post
  #15 (permalink)  
Vechi 20 mar 2014, 20:36:44
WhiteAngel's Avatar
WhiteAngel WhiteAngel este deconectat
(meniuri, evolutie)
Slăbuţa cu vechimeSlăbuţa cu vechime
Merite:
 
Data înregistrării: 07 nov 2011
Locaţie: Craiova, Romania
Vârsta: 28
Dieta: Hipocalorica Personalizata
Date: 167cm, 00kg
Mesaje: 1.828
Aprecieri acordate: 600
Am fost apreciat(a) de 520 ori in 412 mesaje
Implicit Re: Welcome Back - Jurnal WhiteAngel

Citat:
Anterior postat de anqutz Vezi mesajul


Daca eram mai aproape de BAC ti-as fi dat niste sfaturi, dar au trecut aproape 7 ani. Sunt o baba pe langa tine. La romana e subiectiv si iti doresc sa nu iti pice poezie. Mie mi-a picat In gradina Ghetsemani (poezia traditionalista) si la oral si la scris si m-au trecut toate transpiratiile. Si acum imi aduc aminte. Dar sa revenim, nu ai cu cine sa discuti despre subiectele la romana? Poate iti spune ce pretentii au sa scrii in lucrarea de BAC. In plus, sper ca ai citit toate romanele, nuvelele, poeziile, basmele si tot ce e in programa. Te ajuta sa intelegi mai bine comentariile alea, pe care si asa trebuie sa le memorezi. Asta mi se pare cel mai trist la proba de romana, daca indraznesti sa fi original si dai peste vreun prof incuiat, ai pus-o. Baremul nu te incurajaza sa citesti si sa filtrezi prin gandirea proprie ci sa inveti ca papagalul.

Si eu sunt pretentioasa la mancare. Nu era vorba de ce ai mancat ci mai mult de cat. Sa nu te infometezi, mai ales in perioada aceasta cand ai nevoie de energie sa inveti.
eu sunt de parere ca o sa pice comedia, nuvela sau romanul .. poezia s`a cam tot dat in ultimii ani ... si ce bine imi pare ! o urasc nu am citit chiar toate operele .. am mai citit din ele dar acum chiar nu mai am tip sa stau de asta la inceputul clasei a12a mai stateam noaptea si citeam dar acum deja nu imi mai permit la cat de obosita ma simt ..
nu prea am cu cine sa discut asa concret .. dar acum cam stiu ce trebuie facut si ma apuc sa lucrez acasa sub I si II .. la partea a3a nu am decat sa bag tare cu invatatul cred ca mai am jumatate din opere de invatat si trebuie sa mi le si fac singura ...
offf, urasc romana !! )
__________________
.................................................. .......................................
_______
Jurnal de mentinere
- WhiteAngel
_________

If you never CHASE your dream, You will never CATCH them !
Mananc ca sa traiesc, nu invers !


WhiteAngel, pentru a configura şi afişa ticker-ul tău, urmează paşii din noua secţiune tickere.
Greutatea este incorecta. WhiteAngel, trebuie să completezi acest câmp pentru a vedea necesarul tău caloric zilnic. [completează].