View Single Post
  #15 (permalink)  
Vechi 22 aug 2014, 19:27:43
Nevrotiq's Avatar
Nevrotiq Nevrotiq este deconectat
(meniuri, evolutie)
Vreau să intru-n gaşcă...Vreau să intru-n gaşcă...
Merite:
 
Data înregistrării: 20 iun 2012
Locaţie: buzau, Romania
Vârsta: 40
Dieta: hipocalorica
Date: 157cm, 113kg
Mesaje: 198
Aprecieri acordate: 165
Am fost apreciat(a) de 217 ori in 115 mesaje
Implicit Re: Jurnalul lui Nevrotiq

Citat:
Anterior postat de lidiuta Vezi mesajul
Buna...cum te cheama de fapt, ca n-am retinut?
Sambata trecuta si noi am iesit la terasa exact la limonada si pizza, maine sper sa ies in parc cu o prietena dar...fara tentatii culinare. Nici macar la inghetata nu mai poftesc. Daca vreau ceva dulce si bun, cioco neagra e perfecta.
Poate ne-om vedea o data si noi, ca doar Bz e mic. Mai vorbim.
Ca dulce sanatos, tocmai am facut briosele care se prepara simplu, din banane, fulgi ovaz si optional seminte sau nuci pisate, stafide sau merisor etc. Dureaza 30 min pregatitul lor cu copt cu tot si nu se compara cu nimic din comert.
Apropo de constipatie...tu nu prea ai fibre in alimentatie, daca tii regimul acela...pe termen lung nu e sanatos. Cred ca te-ar avantaja sa-l tii pana slabesti cat vrei tu, dar apoi sa te mentii cu o alimentatie sanatoasa...prea multa proteina animala nu e ok pt organism, rinichi..In fond, tu decizi. Sa stii insa ca poti slabi frumos mancand din toate grupele de alimente sanatoase, corpul are nevoie de minerale si vitamine si de nutrienti de buna calitate. Poti manca si paine integrala, si fructe, si legume, si proteina animala , seminte, lactate ZILNIC fara a slabi spectaculos, dar slabind mai incet rezultatele se mentin.
Weekend placut!
Ma numesc Cristina. da stiu ca e mai sanatos sa slabesti mai lent insa nu am atata rabdare . dupa ce ajung unde vreau , o sa incerc sa ma mentin cu perioada aia de croaziera sau de mentinere au cum s-o numi de la dukan. sau ma fac vegetariana ca oricum de carne sunt satula !
Nevrotiq, necesarul caloric zilnic pentru a te menţine la greutatea actuală, la un nivel de activitate fizică Sedentar, este de 2103 kcal/zi. Pentru a slăbi 0.5kg/săptămână, ar trebui să mănânci aproximativ 1586 kcal/zi. Pentru a slăbi 1 kg/lună ar trebui să mănânci aproximativ 1845 kcal/zi.
NOTĂ: Culorile înseamnă slăbit sănătos, înfometare, pericol pentru viaţă.
[Calculator calorii]
Acest membru apreciaza mesajul lui Nevrotiq:
rozica1965 (25 aug 2014)