Subiect: Sauna
View Single Post
  #15 (permalink)  
Vechi 05 nov 2009, 22:29:51
dorutza's Avatar
dorutza dorutza este deconectat
(meniuri, evolutie)
Slăbuţa cunoscătorSlăbuţa cunoscător
Merite:
Locul 1 la concurs  
Data înregistrării: 22 oct 2009
Locaţie: Baile 1 Mai, Oradea, Romania
Vârsta: 37
Dieta: -
Date: 160cm, 63.55kg
Mesaje: 4.856
Aprecieri acordate: 715
Am fost apreciat(a) de 1.649 ori in 766 mesaje
Implicit Re: Sauna

Citat:
Anterior postat de ami Vezi mesajul
buna dorutza!chiar ieri am avut discutia asta cu fetele din sauna..daca vrei sa slabesti nu trebuie sa bei apa in timp ce esti in sauna,insa dupa ce termini sauna,poti bea cata apa vrei tu,pentru a iti reechilibra sarurile(ca,k,mg,fe,cl)astept vesti daca ai incercat!treb
Buna. oh da, am incercat, imi place mult, dar deocamdata mai astept putin sa mai slabesc pana sa ma bag si eu in sauna.. din pacate, sauna e amplasata tare prost.. trebuie sa traversez toata sala plina de baieti si fete doar in prosop si dres de baie.
P.S am ales o sala de sport comuna ca sa pot merge impreuna cu sotul, ca prietenele mele toate sunt slabe, iar sa dea banii pe oleaca de sport n-au, ca doar ii dau pe tigari... acuma is nervoasa pe ele, ca ele nu vor sa se sale de tigari ca cica nu pot , dar eu consider ca daca eu am putut, eu care eram mai rau ca ele, ar putea incerca si ele. Dar asta e alt subiect

Apropo eu cand mergeam la sala cu fetele, beam apa inauntru. atunci asa era bine Cand ma reapuc de sauna o sa incerc sa nu beau apa inauntru.
va pup
dorutza, necesarul caloric zilnic pentru a te menţine la greutatea actuală, la un nivel de activitate fizică Usor activ, este de 1777 kcal/zi. Pentru a slăbi 0.5kg/săptămână, ar trebui să mănânci aproximativ 1260 kcal/zi. Pentru a slăbi 5 kg/lună ar trebui să mănânci aproximativ 486 kcal/zi.
NOTĂ: Culorile înseamnă slăbit sănătos, înfometare, pericol pentru viaţă.
[Calculator calorii]
Răspuns cu citat