View Single Post
  #15 (permalink)  
Vechi 18 aug 2011, 06:26:59
ATUNCISPUNETU's Avatar
ATUNCISPUNETU ATUNCISPUNETU este deconectat
(meniuri, evolutie)
Sunt în trecere...Slabuta in trecere
Merite:
 
Data înregistrării: 08 aug 2011
Locaţie: PITESTI, Romania
Date: 170cm, 103kg
Mesaje: 4
Aprecieri acordate: 0
Am fost apreciat(a) o data intr-un mesaj
Implicit Re: Vreau sa slabesc sanatos 42 kg

buna si va multumesc tuturor pentru mesaje si pentru incurajare; cred ca am gresit eu ceva cand m-am inregistrat pentru ca nu vreau sa mai apar ca sunt in trecere ci, ca fac parte din aceasta comunitate. Cum schimb ?
In alta ordine de idei va spun cum am reusit sa acumulez si sa car dupa mine atatea kg : am o viata tare dezordonata in sensul ca nu manac decat seara f.tarziu din cauza serviciului si atunci se bat turcii la gura mea; apa, sunt zile intregi cand nu beau , eu zic ca nu simt nevoia dar sigur corpul ar spune altceva, iar in alte zile beau foarte multa precum o camila care isi face rezerve; cu somnul nu stau f.bine, sunt stresata si ma trezesc dupa ora 1, ma caznesc sa readorm, nu pot, ma iut la tv, iar spre dimineata ma apuca un somn dulce ca imi vine sa nu mai plec la serviciu.
O doamna din comunitate imi spunea , referitor la conditiile mele de munca si la patron , sa incerc sa-mi cunosc drepturile ca si salariat . Va spun ca le stiu, am o specializare postuniversitara in Resurse umane, am si lucrat ani buni, DAR cand toate controalele ( ITM, DSP, etc..)sunt anuntate din timp , ai avea tu ca salariat curajul sa spui inspectorilor : domnule, eu nu lucrez 8 h/zi si nu numai schimbul I, poate ca sunt situatii cand ma prinde ora 00,00 la serviciu, ma cheama cand are nevoie , sambata, duminica , seara dupa program...,fara sa vad un banut in plus, etc...., esti sigur ca vei mai avea statut de salariat in acea firma? Poti fi tare destupata la minte , sa vezi meserie, dar daca ai niste ani si mai multe kg, cu alte cuvinte nu ai aspect comercial, nu te mai angajeaza numeni, mai ales ca sunt persoane tinere care isi gasesc greu un loc de munca. Ei, si de aici mi se trag mie toate...
Va multumesc tuturora si sa ne " citim " in continuare
ATUNCISPUNETU, necesarul caloric zilnic pentru a te menţine la greutatea actuală, la un nivel de activitate fizică Sedentar, este de 1933 kcal/zi. Pentru a slăbi 0.5kg/săptămână, ar trebui să mănânci aproximativ 1416 kcal/zi.
NOTĂ: Culorile înseamnă slăbit sănătos, înfometare, pericol pentru viaţă.
[Calculator calorii]