View Single Post
  #15 (permalink)  
Vechi 01 dec 2011, 23:41:33
bijoou's Avatar
bijoou bijoou este deconectat
(meniuri, evolutie)
Sunt în trecere...Slabuta in trecere
Merite:
 
Data înregistrării: 25 sep 2011
Locaţie: ..., Romania
Vârsta: 35
Date: 164cm, 54.9kg
Mesaje: 23
Aprecieri acordate: 0
Am fost apreciat(a) de 0 ori in 0 mesaje
Implicit Re: Binge eating: repere, abordari, solutii

Citat:
Anterior postat de deadcountess Vezi mesajul
Cauza tine de psihic (depresie, stres, nemultumiri, singuratate, etc). Pana nu se identifica exact cauza nu prea se pot controla episoadele de binge eating. Deci trebuie sa se inceapa cu cauza, eventual cu ajutorul unui psiholog.

Succes
Salut!
Ai foarte mare dreptate! Cauza trebuie depistata prima!
Eu am suferit de binge cam un an de zile la modul cel mai serios. Eu nu aveam momente de liniste ca sa zic asa, ca o tineam de la o zi la alta. Eu am descoperit cauza cam la 3 luni dupa ce am inceput, insa nu o puteam controla.

Salvarea mea a venit in vara cand am mers din tara si din ambientul meu si in acest fel m-am deconectat. In octombrie m-am intors si abia atunci am realizat cu adevarat ca am scapat de binge. La mine momentan nu a revenit si sper sa nu revina, insa nu se stie niciodata

Nici nu stiu ce sfat sa va dau exact, fiindca sunt sigura ca teoretic le stiti... la practica e mai greu in acele momente

Daca aveti orice fel de intrebari, nu ezitati sa ma contactati
bijoou, necesarul caloric zilnic pentru a te menţine la greutatea actuală, la un nivel de activitate fizică Moderat activ, este de 1923 kcal/zi. Pentru a slăbi 0.5kg/săptămână, ar trebui să mănânci aproximativ 1406 kcal/zi.
NOTĂ: Culorile înseamnă slăbit sănătos, înfometare, pericol pentru viaţă.
[Calculator calorii]
Răspuns cu citat