View Single Post
  #15 (permalink)  
Vechi 31 mai 2009, 21:27:12
BB 69's Avatar
BB 69 BB 69 este deconectat
(meniuri, evolutie)
Sunt în trecere...Slabuta in trecere
Merite:
 
Data înregistrării: 29 mai 2009
Locaţie: bucuresti, Romania
Vârsta: 54
Date: 164cm, 69kg
Mesaje: 14
Aprecieri acordate: 0
Am fost apreciat(a) de 0 ori in 0 mesaje
Implicit Re: Bucurestiul ataca kg... :D

buna seara !!! sper sa ma primiti si pe mine .
eu nu mai am de mult probleme in a da roata parcului . de multe ori trecem din tineretului in libertatii !!! e super cand vezi ca poti face ce inainte nici nu sperai . dar totul sta in puterea noastra . poti incepe prin a renunta la masina / metrou macar cate o statie pe saptamana , pe urma o alta statie la cateva zile si uite asa ajungi sa nu mai folosesti bicicleta din casa , pe care faceam atunci cand imi era rusine sa fac ceva miscare in lume , decat pe post de cuier.

pe mine totusi nu ma multumeste calculatorul astya din dreapta tickerului . daca eu as manca atat cat scrie acolo sigur m-as ingrasa . vreau si eu un calculator mai strict , mai restrictiv . vreau sa slabesc , de exemplu 4 kg pe luna . cate calorii trebuie sa mananc ?
daca nu numar caloriile , nu slabesc . trebuie sa fac ceva daca vreau sa scap si de ultimele kg . sa dau roata la parcul tineretului pe role ....unde am invatat fata sa mearga cu rolele sa ma invete ea pe mine acuma !!!
BB 69, necesarul caloric zilnic pentru a te menţine la greutatea actuală, la un nivel de activitate fizică Foarte activ, este de 2222 kcal/zi. Pentru a slăbi 0.5kg/săptămână, ar trebui să mănânci aproximativ 1705 kcal/zi. Pentru a slăbi 5 kg kg/lună ar trebui să mănânci aproximativ 931 kcal/zi.
NOTĂ: Culorile înseamnă slăbit sănătos, înfometare, pericol pentru viaţă.
[Calculator calorii]

Ultima dată editat de BB 69; 31 mai 2009 at 21:31:38.
Răspuns cu citat