View Single Post
  #15768 (permalink)  
Vechi 21 dec 2020, 11:22:06
happygirldiana's Avatar
happygirldiana happygirldiana este deconectat
(meniuri, evolutie)
Slăbuţă cu ExperienţăSlăbuţă cu Experienţă
Merite:
SUNT RESPONSABIL Locul 2 la concurs  
Data înregistrării: 22 iul 2010
Locaţie: Calafat, Romania
Vârsta: 34
Dieta: Sfanta Hipocalorica
Date: 173cm, 87.5kg
Mesaje: 18.525
Aprecieri acordate: 2.865
Am fost apreciat(a) de 3.764 ori in 1.993 mesaje
Implicit Re: O noua viata... mai frumoasa, mai sanatoasa - Jurnal Happygirldiana

Va salut!
Ma confrunt de ceva vreme, si in ultimele zile tot mai des si mai intens, cu atacuri de panica. Asta cred ca sunt. Nu am avut astfel de probleme pana acum, nu la nivelul asta, cel putin.
Nu reusesc sa ma adun, ma simt tot mai obosita, sunt mereu nervoasa, cand ies "in lume" ma pierd, ma agit, amortesc si ma ia lesin unde vad lume multa, aglomeratie. Aceleasi stari le am si cand ma intalnesc cu cunoscuti pe strada. Am tendinta de a ma panica, de a ma inchide, simt cum mi se incalzeste subit tot corpul si raman fara aer, tremur. Urasc starile astea pentru ca ma fac sa ies cu teama chiar si pana la magazin. Evit sa conduc pentru ca am avut un astfel de episod la volan. Iau magneziu, incerc sa ma relaxez si sa nu imi mai fac atate amustrari de constiinta, pentru ca asta fac mai mereu, incerc sa iau totul mai usor. Aceleasi stari si senzatii le am si cand ma gandesc la copil sau la nepotica mea, efectiv ma ia panica sa nu li se intample ceva. Nu am explicatie pentru asta. M-am transformat in cine nu sunt, de fapt, in ultimele saptamani.
Copilul e la bunici, in vacanta, ia o gura de aer si scapa putin de comportamentul meu din ultima vreme. El e tare fericit ca e acolo, eu ii simt lipsa, in schimb, desi rabdarile nu mai sunt tocmai multe dupa gradinita online si atata stat in casa.
Alimentatie, sport? Nimic. Mananc ce si cum apuc si cum imi vine. Zile cand nu as manca nimic, zile cand as manca tot. Zile cand nu m-as ridica din pat.
Urasca starea asta.
happygirldiana, necesarul caloric zilnic pentru a te menţine la greutatea actuală, la un nivel de activitate fizică Moderat activ, este de 2522 kcal/zi. Pentru a slăbi 0.5kg/săptămână, ar trebui să mănânci aproximativ 2005 kcal/zi. Pentru a slăbi 4 kg/lună ar trebui să mănânci aproximativ 1489 kcal/zi.
NOTĂ: Culorile înseamnă slăbit sănătos, înfometare, pericol pentru viaţă.
[Calculator calorii]
Acest membru apreciaza mesajul lui happygirldiana:
nikytour (21 dec 2020)