View Single Post
  #16 (permalink)  
Vechi 03 mar 2018, 19:49:59
Un Pai Roz's Avatar
Un Pai Roz Un Pai Roz este deconectat
(meniuri, evolutie)
Slăbuţa cunoscătorSlăbuţa cunoscător
Merite:
 
Data înregistrării: 03 dec 2009
Locaţie: -, Romania
Vârsta: 36
Dieta: numar calorii
Date: 158cm, 80.2kg
Mesaje: 3.165
Aprecieri acordate: 241
Am fost apreciat(a) de 263 ori in 176 mesaje
Implicit Re: Just give me one week - jurnal Alexandra ❤️

Una calda, una rece, asa nu ajung nicaieri.

Ieri a venit la mine o prietena si am facut o placinta. Calda, buna, stat de vorba, next thing u know... am mancat amandoua 3 sferturi din placinta. Cu ce mai mancasem eu inainte, cu o bere, am adunat vreo 3000 de calorii! 3000!!! e absolut socant cat de repede se aduna caloriile cand vine vorba de dulciuri.

Anyway, azi am fost la o clinica de nutritie, nu stiu daca am voie sa le dau numele aici si poate nici nu conteaza. Programul lor e dragut insa costa 2500 lei pe 4 luni, in primele 2 luni sedintele cu nutritionistul sunt saptamanale, ultimele 2 luni de 2 ori pe saptamana. 4 luni pentru 15 kg, daca ai mai multe kg presupun ca perioada se extinde. Destul de scump. In sedinta initiala, am facut cantarirea aceea de care spuneai tu Butterfly. Am 22.6 kg grasime, procentual scrie 35% si am inteles de la medic ca pot slabi minim 6 kg de grasime pentru a ajunge ok corporal si maxim 13 kg, pentru a arata lean. Cu masa musculara a zis ca stau ok, as putea sa mai pun 2 kg de masa musculara pentru a fi la limita de sus, insa e ok. Oasele sunt mai grele cu 300 g. A zis ca trebuie sa am grija si cu grasimea viscerala ( de pe organe) pentru ca am inceput sa depun, momentan nu multa, insa nu trebuie sa las kg sa se mai acumuleze. Destul de detaliata analiza corporala, scrie aici pe foaie si ca am un metabolism bazal de 1218 calorii, insa ea a zis ca , daca ma inscriu in programul lor, mi se calculeaza rata metabolica mai personalizat, cu ajutorul unui aparat, sunt curioasa daca gasesc sa fac asta si in alta parte.
in cadrul sedintei, mi a explicat ca ea isi doreste un deficit caloric de 500 calorii zilnic ( asta oricum e info generala, netul e plin de info asta) si ca si ar dori sa fie 200-300 calorii din alimentatie ( in asa fel incat sa mananc 1000 de calorii) si restul din sport, mers pe jos sau sala. Mi-a dat si un program de mese, 3 mese si 2 gustari, ultima masa la ora 18-20, dupa pranz nu mai ai voie nici la carbohidrati ( exceptand legumele) iar cina o propune doar de 200 de calorii. Mai pe scurt, programul e bazat pe calorii si e personalizat, dupa analize medicale si stilul tau de viata.
Eu momentan nu am timp sa ajung la ei asa de des deci nu m am inscris in program, am zis ca incerc singurica pe baza info pe care mi le a dat si ce stiu eu ca mai merge la mine, insa e destul de interesant ce mi a explicat si ce fac ei acolo.
__________________
Jurnal vechi :
JURNAL ALEXANDRA- UN PAI ROZ
Un Pai Roz, pentru a configura şi afişa ticker-ul tău, urmează paşii din noua secţiune tickere.
Acest membru apreciaza mesajul lui Un Pai Roz:
curly.light (16 apr 2018)