View Single Post
  #16 (permalink)  
Vechi 16 apr 2010, 21:23:00
narh3a's Avatar
narh3a narh3a este deconectat
(meniuri, evolutie)
Sunt în trecere...Slabuta in trecere
Merite:
 
Data înregistrării: 24 feb 2010
Locaţie: Bucuresti, Romania
Vârsta: 36
Date: 168cm, 64kg
Mesaje: 9
Aprecieri acordate: 0
Am fost apreciat(a) de 0 ori in 0 mesaje
Implicit Re: Consecintele slabirii

Citat:
Anterior postat de VAmedeea Vezi mesajul
Cred ca ar trebui sa slabesti lent astfel incat sa nu ramai cu urme nedorite pe corp. Eu una de ceva vreme am observat ca sunt plina de celulita, peste tot. Si stiu f. bine ca sportul nu elimina celulita, doar prin masaj si tratamente cosmetice o mai poti atenua. Odata instalata, nu mai poti scapa de ea, din pacate. De aceea cred ca e f. important sa avem grija ce si cum mancam.
Daca aveti tratamente eficace pt aceasta mare problema, astept sfaturi. Momentan chiar nu prea stiu ce as putea face ca sa nu mai arate asa.
Va pup si spor la slabit!
Draga mea, pentru celulita si nu numai, incerca sa-ti faci masaj cu ulei de masline extravirgin (eu am slabit km 10 kg si pana sa slabesc nu aveam pb cu vergeturi si celulita, uleiul de masline m-a ajutat ff mult sa "tin vergeturilein frau" si sa elimin aspectul de coaja de portocalape care toate il cunostem . Incearca... nu ai nimic de pierdut si foarte mult de castigat
narh3a, necesarul caloric zilnic pentru a te menţine la greutatea actuală, la un nivel de activitate fizică Usor activ, este de 1858 kcal/zi. Pentru a slăbi 0.5kg/săptămână, ar trebui să mănânci aproximativ 1341 kcal/zi. Pentru a slăbi 5 kg/lună ar trebui să mănânci aproximativ 567 kcal/zi.
NOTĂ: Culorile înseamnă slăbit sănătos, înfometare, pericol pentru viaţă.
[Calculator calorii]
Răspuns cu citat