Subiect: Herbalife
View Single Post
  #16 (permalink)  
Vechi 23 aug 2010, 13:41:30
deadcountess's Avatar
deadcountess deadcountess este deconectat
(meniuri, evolutie)
Slăbuţă cu ExperienţăSlăbuţă cu Experienţă
Merite:
SUNT RESPONSABIL  
Data înregistrării: 07 mai 2010
Locaţie: Trondheim, Norvegia
Vârsta: 46
Dieta: DUKAN +semivegetariana
Date: 163cm, 52.1kg
Mesaje: 4.152
Aprecieri acordate: 755
Am fost apreciat(a) de 584 ori in 420 mesaje
Implicit Re: Herbalife

Citat:
Anterior postat de bebelusha Vezi mesajul
Va spun din experienta ca e cacealma totala..costa cateva sute de euro sa te tii de program ala se cheama program de slabit...slabesti intr-adevar, dar faza tare ca mai dai cateva sute de euro ca sa iei programul de mentinere...daca nu il iei te ingrasi, daca il iei si il opresti te ingrasi...va spun sincer si pe vazutelea..dar, nu ca pui la loc kg acumulate,,,duble tata, 20-30 in plus..diformitate in toata regula..m-am dus si io la o conf de a-lor si am intrebat..pai io daca slabesc de ce tre sa mai iau si prog de imentinere? rasp: pai sa nu te ingrasi la loc...da stai un pik ca ei inainte spuneau ca nu te mai ingrasi in veci, nici macar 1 kg..e prosteala pe fata..nici macar nu au stiut ce sa imi raspunda...si costa muuulti bani, vb cuiva, pleci la ski o sapt de banii astia,, si acolo lucrezi si toate grupele de muschi
Daca ei spun ca nu te mai ingrasi veci dupa ce slabesti atunci mint cu nesimtire. Daca vreti o descriere realista cititi prospectele (care o sa vedeti ca nu promit minuni)nu credeti pe cuvant distribuitorii, mai ales intr-o tara ca Romania unde din pacate oamenii sunt foarte dispusi sa minta pentru bani.

Produsul in sine nu face rau, depinde ce asteptari si ce atitudine ai. Evident daca cineva se asteapta sa manace Herbalife cateva luni, sa dea jos zeci de kile si dup-aia sa se indoape cu fast-food in fata televizorului ca si inainte, evident ca tentativa va esua si apoi va spune ca din cauza produsului s-a ingrasat nu din cauza stilului prost de viata la care a a revenit. Poti sa alegi cea mai sanatoasa dieta din lume si daca revii la obiceiurile alimentare dinainte de dieta efectul yoyo e de la sine inteles.

Citat:
Iarba se foloseste si la altele si nu e ca face bine... Am impresia ca nu e foarte departe de adevar. Am auzit ca lumea se lasa foarte foarte greu de herbalife.
Dragut jocul de cuvinte Sheba , dar nu-i chiar asa, nu da dependenta.
__________________
'
Vrei sa incepi o dieta dar nu stii cum sa alegi? Citeste prima data aceasta clasificare!

http://forum.slabute.ro/diete/tipuri...tml#post912052


"subgrup"
http://forum.slabute.ro/mentinere/gr...etri-9779.html

[/URL]
Răspuns cu citat