View Single Post
  #17 (permalink)  
Vechi 28 mai 2012, 15:16:19
Kclaudyia's Avatar
Kclaudyia Kclaudyia este deconectat
(meniuri, evolutie)
Slăbuţa cunoscătorSlăbuţa cunoscător
Merite:
 
Data înregistrării: 05 nov 2009
Locaţie: Bacau, Romania
Vârsta: 41
Dieta: alimentatie echilibrata
Date: 170cm, 75kg
Mesaje: 7.372
Aprecieri acordate: 4.845
Am fost apreciat(a) de 4.016 ori in 2.323 mesaje
Implicit Re: Jurnalul Daliei (Dali La)

Citat:
Anterior postat de Dali La Vezi mesajul
Să încep cu sfârșitul. Nu sunt o persoană tristă. Poate un pic neplăcut de lucidă, însă e sub control, pentru că fac și trăznăi de care mă amuz. Notițele în jurnal le fac noaptea când mi-e foame și de-asta alunec un pic spre plângăcioșenie și milă de mine fără număr.

Acum fur puțin din timpul de lucru.

Am ținut ceva asemănător cu Dukan și a funcționat de minune pentru mine. Acum problema mea destul de mare este că e dificil să accept ca mâncarea trebuie să ocupe momente bine determinate în timp. Pentru mine normalitatea este să ignor că mi-e foame ore întregi (nu sufăr, pur și simplu nu-mi pasă prea tare că mi-e foame) și, în primele momente în care am timp să mănânc, iau ce e mai la îndemână. E un fel de perversiune a gratificarii amânate. Pentru că amân (și amân din lipsă de pregătire, nu că aș fi o martiră) când mănânc, sar calul. Uneori mai puțin, alteori mai mult.

Sunt destul de sigură că Dukan va funcționa pentru mine. Mai ales că, dând jos 10kg o dată, încă 8 cealalataă dată, au rămas date jos. Și am rămas și cu oareșce deprinderi și principii.

O să fie chiar plăcut să am un plan. Obiective SMART.

Mulțumesc pentru încurajare. Mă încântă să mă uit la tickere-le voastre și să văd că se poate. Îmi face plăcere să fiu aici.
Si noua ne face placere ca esti aici si sa stii ca si noi, adica eu, ca vorbesc in numele meu doar, am avut multe obstacole de invins, foame, momente de panica, momente de tristete, dar nu m-au invins.. Ba mai mult, m-au facut mai experimentata, mai puternica..
Este o greseala f mare sa nu mananci atunci cand iti e foame, sa stii ca si eu patesc f des sa nu mananc destul in timpul zilei, mai ales ca sunt la birou si seara cand ajung acasa ma mananc exagerat.
Crezi ca ai putea sa te organizezi altfel, asa incat sa reusesti sa mananci mai mult in timpul zilei? De ex sa ai mereu un fruct sau ceva migdale, alune, la tine..
De fapt cu Dukan nu se poate.. Sau macar un iaurt..

Eu iti urez succes mult si ambitie de fier cu Dukan daca esti asa de hotarata!
Kclaudyia, necesarul caloric zilnic pentru a te menţine la greutatea actuală, la un nivel de activitate fizică Usor activ, este de 1993 kcal/zi. Pentru a slăbi 0.5kg/săptămână, ar trebui să mănânci aproximativ 1476 kcal/zi. Pentru a slăbi 3 kg/lună ar trebui să mănânci aproximativ 1219 kcal/zi.
NOTĂ: Culorile înseamnă slăbit sănătos, înfometare, pericol pentru viaţă.
[Calculator calorii]