Subiect: stefs journal
View Single Post
  #17 (permalink)  
Vechi 22 mar 2017, 15:20:12
mika_me's Avatar
mika_me mika_me este deconectat
(meniuri, evolutie)
Slăbuţa cunoscătorSlăbuţa cunoscător
Merite:
 
Data înregistrării: 25 aug 2009
Locaţie: Iasi, Romania
Vârsta: 36
Dieta: Hipocalorica
Date: 162cm, 76.9kg
Mesaje: 6.209
Aprecieri acordate: 306
Am fost apreciat(a) de 1.091 ori in 480 mesaje
Implicit Re: stefs journal

Citat:
Anterior postat de stefs Vezi mesajul
Astazi sunt lenesa, dar nici nu las sentimentul de vinovatie sa ma copleseasca. Nu am facut deloc sport. Bun, nici tolanita in pat nu am stat, am facut trebusoarele casnice.

Saptamana trecuta ma gandeam la niste chestii. Sau, mai bine zis, la cat de mult m-a dărmat pe mine sentimentul acesta de vinovatie. Fiindca dupa sentimentul de vinovatie urmeaza de obicei renuntarea.

Si mi-am mai dat seama de ceva. Psihologicul e dat naibii, eu si la 62 de kilograme (cat am avut eu cel mai putin in viata de adult, si eram o schelebra), tot grasa ma simteam, tot grasa ma vedeam, tot nu era indeajuns. Nu voiam sa slabesc mai mult, dar tot nu renuntam la ideea de a ma referi la mine ca fiind grasa.

Cand mai dau peste vreo fusta sau pantalon prin dulap care nu-mi mai vine, ma gandesc ca eram mai slaba, dar atunci nu ma consideram deloc ”bine”, ci tot grasa.

Asa ca imi impun, atunci cand ma uit in oglinda, sa ma felicit si sa ma admir. Constientizez ca mai am de lucrat mult, insa e mai bine decat era acum o luna, doua, trei. Asa ca nu ma mai cert in oglinda, si ma motivez.

Zilele astea m-am tot intalnit cu anumite persoane si rude care mereu imi comentau greutatea, m-au felicitat, au remarcat ca am slabit (cu toate ca eu, bineinteles, nu o vedeam in oglinda), mi-au spus ca arat bine. Nu am mai spus ”nu, nu am slabit chiar asa mult”, cum o faceam inainte, ci le-am raspuns ca da, am slabit, si mai am putin de lucrat. Am fost mandra nu atat ca au remarcat altii, ci de faptul ca eu constientizez si imi insusesc asta.


Din seara asta incep un nou experiment, cu sucul de castravete lamaie ghimbir si patrunjel, despre care se spune ca accelereaza metabolismul pe timp de noapte, detoxifica foarte bine organismul si ataca in special grasimea de pe abdomen. Oi vedea daca ma simt mai bine si daca are vreun efect.
Felicitari pentru kg pierdute.
Cat despre "pisic"...ehe..aici e cheia..tuturor problemelor si rezolvarilor noastre...Dar bine mai zici ca e dat naibii...I should know too...
Si eu cand eram slabuta...tot grasa ma vedeam..iar acum visez cu ochii deschisi la momentul in care voi vedea acea greutate pe cantar si aceeasi silueta care imi face momentan cu ochiul doar din poze

Cred ca e un sentiment foarte misto sabte intalnesti cu diverse persoane care sa remarce chiar si cea mai mica schimbare.

Eu inca nu am intrat in contact decat cu cateva persoane care ma vad aproape zilnic si pentru care, chiar daca e vizibila schimbarea...impactul nu e asa mare...Asta si pentru ca am ales sa stau o perioada la ai mei...care sunt in alta localitate..

Recunosc insa ca, abia astept sa ma intalnesc cu prieteni/cunostinte care nu m au mai vazut...fizic...de cel putin o luna...

All in all...I feel pretty!
__________________


Jurnal 2019

Jurnalul meu

Jurnal 2014

Primul meu jurnal 2009

11.05.2020 - 109.5 kg (sarcina 39 saptamani)
02.02.2021 - 104.5 kg (ziua in care am decis ca sunt totusi prea tanara sa port 50 kg in plus)
16.04.2021 - 85.7 kg
05.06.2021 - 79.2 kg
25.07.2021 - 74.7 kg
26.09.2021 - 69.9 kg
28.11.2021 - 65 kg
mika_me, necesarul caloric zilnic pentru a te menţine la greutatea actuală, la un nivel de activitate fizică Moderat activ, este de 2237 kcal/zi. Pentru a slăbi 0.5kg/săptămână, ar trebui să mănânci aproximativ 1720 kcal/zi. Pentru a slăbi 4 kg/lună ar trebui să mănânci aproximativ 1204 kcal/zi.
NOTĂ: Culorile înseamnă slăbit sănătos, înfometare, pericol pentru viaţă.
[Calculator calorii]