View Single Post
  #17 (permalink)  
Vechi 08 apr 2009, 22:31:46
Roxana's Avatar
Roxana Roxana este deconectat
(meniuri, evolutie)
Slăbuţa cu vechimeSlăbuţa cu vechime
Merite:
 
Data înregistrării: 22 feb 2009
Locaţie: Göteborg, Suedia
Vârsta: 35
Dieta: personala
Date: 166cm, 74kg
Mesaje: 1.273
Aprecieri acordate: 0
Am fost apreciat(a) o data intr-un mesaj
Implicit

Citat:
Anterior postat de slabuta Vezi mesajul
ei, vezi, nu te-am mintit. imi place sa spun asa cum sunt lucrurile. nu iti face nici o grija, de frumoasa esti frumoasa, mai ramane un pic de retusare si esti numai bine.
o sa scapi si de aripioare si de toate, daca iti dai silinta pentru a ajunge la silueta pe care o visezi nu are cum sa nu reusesti. Nu reusesc cei care, chiar daca foarte multe kg in plus, in continuare nu se intereseaza de propriul corp.



abia astept.



da, eu am luat decizia de a ma masura, pentru ca s-ar putea sa aiba dreptate Roxie, ca am inceput sa fac exercitii si din aceasta cauza greutatea este neschimbata, dar in cm se vede.

Si eu acum 2 sapt cand am inceput sa alerg zilnic,nu mai scadeam in greutate,cantarul nu mi a aratat nici o schimbare si chiar m am speriat ca mananc din ce in ce mai putin si mai sanatos,insa blugi m au incaput fara nici o problema ! Am citit mai demult k atunci knd tinem cura de slabire fara sport,pierdem masa musculara,iar dak facem si sport transformam grasimea in masa musculara...ceva de genul acesta era!Posibil pe net este un articol de acest gen!
Roxana, necesarul caloric zilnic pentru a te menţine la greutatea actuală, la un nivel de activitate fizică Foarte activ, este de 2491 kcal/zi. Pentru a slăbi 0.5kg/săptămână, ar trebui să mănânci aproximativ 1974 kcal/zi. Pentru a slăbi 2 kg/lună ar trebui să mănânci aproximativ 1975 kcal/zi.
NOTĂ: Culorile înseamnă slăbit sănătos, înfometare, pericol pentru viaţă.
[Calculator calorii]
Răspuns cu citat