View Single Post
  #17 (permalink)  
Vechi 09 oct 2009, 14:09:31
roseadria's Avatar
roseadria roseadria este deconectat
(meniuri, evolutie)
Slăbuţa cu vechimeSlăbuţa cu vechime
Merite:
 
Data înregistrării: 05 oct 2009
Locaţie: Dubai, Emiratele Unite ale Arabiei
Vârsta: 52
Dieta: hipocaloric
Date: 168cm, 94kg
Mesaje: 1.363
Aprecieri acordate: 21
Am fost apreciat(a) de 34 ori in 27 mesaje
Implicit Re: "Slabute" la 40 de ani

Si eu am mare grija de ten, si asta de pe la 28-30 ani. Intotdeauna dimineata si seara tonic+crema ochi +crema fata. Gomaj cind si cind; si evit soarele cit pot. Nici la plaja nu prea ma duc. Sunt in Dubai de muuuuuulti ani si n-am fost la plaja decit de citeva ori. Bine, aici este si foarte cald si chiar nu-mi place sa stau la plaja si sa curga apele pe mine.Mai am si niste alunite pe care vreau sa le protejez....in fine.
Referitor la ten , asta e unul dintre motive pt care am tot aminat inceperea curei pt ca am vazut foarte multe "slabute" (nu de pe aici) care aratau rau dupa terminarea curei.
Sunt sigura ca tinind dieta cu anumite alimente in preponderenta, putem sa evitam sa ne ridam repede. Cred ca ai dreptate cu pestele si in special somonul care are chiar si gust foaaaarte bun pe gratar cu lamaie....
Citeam pe aici de cineva care bea redbull.....cum o fi mai bine sa-l bem? cred ca inainte de sport,nu? tu ce zici? faci mult sport?
roseadria, necesarul caloric zilnic pentru a te menţine la greutatea actuală, la un nivel de activitate fizică Usor activ, este de 2162 kcal/zi. Pentru a slăbi 0.5kg/săptămână, ar trebui să mănânci aproximativ 1645 kcal/zi. Pentru a slăbi 8 kg/lună ar trebui să mănânci aproximativ 96 kcal/zi.
NOTĂ: Culorile înseamnă slăbit sănătos, înfometare, pericol pentru viaţă.
[Calculator calorii]