View Single Post
  #17 (permalink)  
Vechi 27 mar 2011, 08:45:31
ana303maria's Avatar
ana303maria ana303maria este deconectat
(meniuri, evolutie)
Sunt una dintre slăbuţe!Sunt una dintre slăbuţe!
Merite:
 
Data înregistrării: 19 mar 2011
Locaţie: Bucuresti, Romania
Vârsta: 41
Dieta: Scarsdale
Date: 165cm, 90.3kg
Mesaje: 850
Aprecieri acordate: 13
Am fost apreciat(a) de 41 ori in 20 mesaje
Implicit Re: Mami de David, viitoare slabuta

Buna Slabuta!!!!

Iti multumesc mult ca ai venit si in casuta mea!

Dieta e ok, mi se potriveste, ma simt f bine si cu alergatul, ceea ce nu ma asteptam. Acum abia astept sa treaca timpul (we) si sa merg si sa alerg iar.

Ma enerveaza si descurajeaza ca in primele 2-3 zile am slabit pana la 76.3 si de atunci stagnez. Nu se mai misca deloc in jos!

Acum, uitandu-ma la calendar, imi dau seama ca temp bazala (pe care o masor in fiecare dim, inainte sa ma dau jos) este in crestere, ceea ce inseamna ca as fi gravi. Daca se mentine si in urmatoarele zile este clar, daca scade, inseamna clar ca nu! In mod normal, maine ar fi treb sa vina cm, deci temp trebuia sa scada de acum cateva zile. Vedem dc e dereglare sau bb (cm clar nu vine maine).

Acest lucru ma face sa ma indoiesc dc voi continua cu aceasta dieta. Daca se adevereste ca e bb atunci renunt la Dukan, dar voi continua sa mananc putin si sanatos. Daca nu vor fi probleme ca la sarcina trecuta, voi continua si cu sportul.
ana303maria, necesarul caloric zilnic pentru a te menţine la greutatea actuală, la un nivel de activitate fizică Usor activ, este de 2160 kcal/zi. Pentru a slăbi 0.5kg/săptămână, ar trebui să mănânci aproximativ 1643 kcal/zi. Pentru a slăbi 3 kg/lună ar trebui să mănânci aproximativ 1386 kcal/zi.
NOTĂ: Culorile înseamnă slăbit sănătos, înfometare, pericol pentru viaţă.
[Calculator calorii]