View Single Post
  #172 (permalink)  
Vechi 13 aug 2013, 09:15:02
quarc's Avatar
quarc quarc este deconectat
(meniuri, evolutie)
Cont restricţionat
Merite:
SUNT RESPONSABIL  
Data înregistrării: 09 nov 2011
Locaţie: Bucuresti, Romania
Vârsta: 43
Dieta: No one ever drowned in sweat
Date: 190cm, 80kg
Mesaje: 634
Aprecieri acordate: 1
Am fost apreciat(a) de 52 ori in 40 mesaje
Wink Re: Tribulatii despre studiu

As spune ca suntem fix pe subiect. De ce alege lumea sa se ute la cine vorbeste si nu la ce vorbeste

CVul este un ghid,nu o garantie. Increderea oarba este daunatoare. Asta este ce incerc sa spun.

Mai ales oamenii instruiti tind sa ignore ce nu corespunde dogmei cu care au fost idoctrinati.

De exemlu tu, exemplul de masa dat de mine nu corespunde folozofiei tale. Eu chiar vreau sa aflu exact ce nu iti place si mai ales de ce? Este ca si cum tu ai veni la mine cu un defect legat de calculatoare, pe un limux sa zicem. Eu sunt capabil sa iti gasesc modulul care determina comportamentul respectiv si decizia arhitecturala care impune in anumit mod de functionare sau nu. "Pentru ca asa zic eu" nu este un raspuns valid.

Chiar vreau sa aflu, eu mi-am construit dieta foarte simplu. Empiric pare sa fie suficient de buna incat sa imi permita sa fac destula miscare, nu pare sa imi afecteze sanatatea decamdata. Chiar vreau o discutie stiintifica,argumentata si coerenta.

Cat despre membrii forumului... du-te la orice antrenor de pe pamantul acesta, un sport serios sau o arta martiala. Cu exceptia culturismului, majoritatea te vor pune sa alergi din prima zi. Culturistii or sa te alerge putin mai tarziu, dar de alergat nu scapi.
In conditiile acestea sa spui ca ai alergat doua zile, nu ai vazut efecte si sa te lasi cu comentarii de genul vreau din suflet sa slabesc dar nu vreau sa alerg, mi se pare irational. Este ca si cum ai decide ca este imposibil sa conduci o masina cu volanul pe dreapta, cand milioane fac asta zi de zi
quarc, pentru a configura şi afişa ticker-ul tău, urmează paşii din noua secţiune tickere.
quarc, necesarul caloric zilnic pentru a te menţine la greutatea actuală, la un nivel de activitate fizică Moderat activ, este de 2836 kcal/zi. Pentru a slăbi 0.5kg/săptămână, ar trebui să mănânci aproximativ 2319 kcal/zi.
NOTĂ: Culorile înseamnă slăbit sănătos, înfometare, pericol pentru viaţă.
[Calculator calorii]
Răspuns cu citat