View Single Post
  #18 (permalink)  
Vechi 01 oct 2017, 22:50:26
happygirldiana's Avatar
happygirldiana happygirldiana este deconectat
(meniuri, evolutie)
Slăbuţă cu ExperienţăSlăbuţă cu Experienţă
Merite:
SUNT RESPONSABIL Locul 2 la concurs  
Data înregistrării: 22 iul 2010
Locaţie: Calafat, Romania
Vârsta: 34
Dieta: Sfanta Hipocalorica
Date: 173cm, 87.5kg
Mesaje: 18.525
Aprecieri acordate: 2.865
Am fost apreciat(a) de 3.764 ori in 1.993 mesaje
Implicit Re: Jurnal Diana - Pot si voi reusi!

Ralule, tot de 30 Days vreau s m apuc dar beleaua e ca nu il mai gasesc pt descarcat Doar online si uneori imi pica netul de numa... Trebuie sa dau de el pe undeva.
Eu ce sa zic de kg... Am mai fost unde sunt acum, cam de aici am pornit si data trecuta dar mi se pare mai greu. Mult mai greu. Atunci aveam tot timpul din lume si mi se parea ca nu am timp. Acum... Chin si vai.
E greu sa imi stabilesc mese fixe cu un copilas narod c Radu Azi, desi mi-am pregatit mic dejun, nu am reusit sa il si mananc. Am mancat pe la 17 o felie de paine cu vinete si astaseara varza calita. Nu e ok. Dar e totusi ceva, nu am mancat dulciuri, nu am baut suc. Mai am sa trec peste hopul de noapte, ca acum a adormit Radu si incepea, de regula, destrabalarea

Sportul nu zic ca fac zi de zi, as vrea macar de 3 ori pe saptamana pentru inceput. Maine fie voi incerca de dimineata, cu al mic pe langa mine, fie il voi face dupa amiaza cand imi vin intariri )
De cantarit nu stiu daca voi cantari, nu cred ca mai am rabdare, exact cum spui. La cum se desfasoara totul pe fuga, inclusiv pipi , greu ar fi sa cantaresc si sa notez mancarea. Voi incerca sa ma bazez cat de cat pe masurile indicate de Bilic intr-una din cartile ei. Sper sa nu imi fur caciula singura.

Tastatura mea nu prea il ia pe A, dar intelegi tu ce spun, sper )
happygirldiana, necesarul caloric zilnic pentru a te menţine la greutatea actuală, la un nivel de activitate fizică Moderat activ, este de 2522 kcal/zi. Pentru a slăbi 0.5kg/săptămână, ar trebui să mănânci aproximativ 2005 kcal/zi. Pentru a slăbi 4 kg/lună ar trebui să mănânci aproximativ 1489 kcal/zi.
NOTĂ: Culorile înseamnă slăbit sănătos, înfometare, pericol pentru viaţă.
[Calculator calorii]
Acest membru apreciaza mesajul lui happygirldiana:
Rallara (02 oct 2017)