Subiect: Jurnal Dayanna
View Single Post
  #18 (permalink)  
Vechi 21 aug 2009, 05:58:59
mishutza's Avatar
mishutza mishutza este deconectat
(meniuri, evolutie)
Slăbuţa cunoscătorSlăbuţa cunoscător
Merite:
SUNT RESPONSABIL Locul 1 la concurs  
Data înregistrării: 26 apr 2009
Locaţie: Arad, Romania
Dieta: cu buruieni :)
Date: 160cm, 86.5kg
Mesaje: 5.193
Aprecieri acordate: 1
Am fost apreciat(a) de 23 ori in 12 mesaje
Implicit Re: Jurnal Dayanna

Slabuta,.in mod logic,la hipocalorica se spune ca scad 500 de calorii zilnic,imi slabesc cele 34 de kg,apoi le adaug din ou,la mentinere,si sunt fericita.Din pacate nu este asa.
Mie mi se pare ca hipocalorica e general valabila doar cand mancam prea multe calorii,si ne ingrasam.Atunci e intodeauna adevarata
Stii,sfatul nostru,al meu,al tau al Iannei la toate fetele noi e sa nu scada din prima prea multe calorii,pentru ca apoi vor trebui sa mai scada,si iar sa mai scada,si tot asa.Deci,pe undeva avem o hipocalorica adaptata,adica dam dreptate ca nu functioneza ca in teorie.Pentru ca metabolismul se adapteaza extrem de usor la noile conditii de viata,si la noile cantitati de mancare.

Si mi se pare ca vad si la mine ca hipocalorica nu e nici pe departe ceea ce ar trebui sa fie.Cand tineam weight watchers mancam 1200 de calorii,am venit pe slabute,mancam 1400,apoi 1600,acum mananc aproape zilnic 2200(constiinta nu imi da tutusi pace),si de slabit slabesc.Mai incet,dar nu ma supar deloc,ca marele pas a fost deja facut,inca ma hranesc cu satisfactia celor 12 kg duse,dar slabesc,ceea ce nu este prea logic.
Tare frumos ar fi sa gasim solutia ideala la macare,de fapt ea cred ca e gasita,o manacare cat mai sanatoasa si naturala,din pacate in zilele noastre e extrem de greu de mancat asa.
De fapt,la Monti sunt probleme daca il studiezi bine,la Hipocalorica sunt probleme,pe Scarsdale -ul tau nu il cunosc sincer sa spun,dieta daneza e criminala,de restul nu mai spun nimic ca is jale.Eu zic sa ne facem un club,clubul fundamentalistelor.Ce ziceti?Unde sa mancam doar sanatos si sa uitam de diete,de colorati,conservanti si alte minuni?
mishutza, pentru a configura şi afişa ticker-ul tău, urmează paşii din noua secţiune tickere.
mishutza, necesarul caloric zilnic pentru a te menţine la greutatea actuală, la un nivel de activitate fizică Moderat activ, este de 2320 kcal/zi. Pentru a slăbi 0.5kg/săptămână, ar trebui să mănânci aproximativ 1803 kcal/zi. Pentru a slăbi 5 kg/lună ar trebui să mănânci aproximativ 1029 kcal/zi.
NOTĂ: Culorile înseamnă slăbit sănătos, înfometare, pericol pentru viaţă.
[Calculator calorii]