View Single Post
  #18 (permalink)  
Vechi 05 iun 2010, 13:11:17
codynutza's Avatar
codynutza codynutza este deconectat
(meniuri, evolutie)
Cont restricţionat
Merite:
 
Data înregistrării: 09 mar 2010
Locaţie: Oradea, Romania
Dieta: dieta hipocalorica
Date: 166cm, 49.3kg
Mesaje: 1.126
Aprecieri acordate: 0
Am fost apreciat(a) de 0 ori in 0 mesaje
Implicit Re: Condimente mancaruri: pro sau contra?

Citat:
Anterior postat de slabuta Vezi mesajul


E la fel de grav primul ca si cele dinainte
Glutamat monosodic, monoglutamat, monosodiu glutamat, glutamat disodic sunt tot aia, numai ca se mai schimba denumirile ca sa crezi ca e altceva.

Despre E551 sau dioxid de siliciu am scris mai sus.

La al doilea are dioxid de sulf sau E220, un E periculos.

E220 - Dioxid de sulf

Acesta produce asimilarea lenta a vitaminei B12, produce dureri de cap, ameteli, afectiuni intestinale si este interzis celor bolnavi de astm.
vai viata cat de periculoase sunt!
deci clar nu mai folosesc. mai bine combin eu niste plante uscate si macar stiu sigur ce contine
iti multumesc din suflet pentru lamuriri, slabuta sfaturile tale m-au facut sa realizez cate probleme pot sa-mi faca. bine ca m-ai luminat

plantele uscate nu sunt periculoase, nu? sau exista si acolo riscuri?
Răspuns cu citat