View Single Post
  #18 (permalink)  
Vechi 19 feb 2011, 09:47:48
Tina's Avatar
Tina Tina este deconectat
(meniuri, evolutie)
Slăbuţa cu vechimeSlăbuţa cu vechime
Merite:
SUNT RESPONSABIL  
Data înregistrării: 03 dec 2009
Locaţie: -, Romania
Dieta: controlul carbohidratilor
Date: 179cm, 79kg
Mesaje: 2.356
Aprecieri acordate: 11
Am fost apreciat(a) de 53 ori in 34 mesaje
Implicit Re: Sanatatea pe locul 1!!! - Cand dorinta de a slabi devine obsesie...

Citat:
Anterior postat de rozica1965 Vezi mesajul
Nu fac decat un fel de bataiala numita dans ,mai merg pe la piatza,supermarket si afara cu catelusa....mai mult nu imi permit articulatiile...nici macar start walkingul ala sau cum s-o scrie.....am incercat dar m-au durut prea rau toate alea....
Daca imi permiteti un sfat, eu cred car trebui sa mergeti pe o dieta low-carb extrem sau daca nu se poate macar south beach, restrictionand carbohidratii la 50g/zi.
Dieta Keto (dati si o cautare pe net) este printre cele mai eficiente in reducerea grasimii, la ora actuala, cu prepondereta grasime viscerala, abdomniala pt. ca "loveste" fix in depozitele de grasime ale corpului. Voi face un topic despre asta.
Tinuta corect si mai ales CURAT, adica fara mezeluri, fara exces de proteine, cu suficiente grasimi e cea mai utila. Eu ma chinui de nu stiu cand sa o tin, nu va voi mintii, nu e usor de tinut, insa e utila si nu e daunatoare.
__________________
“Done is better than perfect.” - Sandberg, S.

2005 - 2019: 14 ani de sport in mod constant
Tina, necesarul caloric zilnic pentru a te menţine la greutatea actuală, la un nivel de activitate fizică Moderat activ, este de 2464 kcal/zi. Pentru a slăbi 0.5kg/săptămână, ar trebui să mănânci aproximativ 1947 kcal/zi.
NOTĂ: Culorile înseamnă slăbit sănătos, înfometare, pericol pentru viaţă.
[Calculator calorii]
Răspuns cu citat