View Single Post
  #18 (permalink)  
Vechi 22 sep 2011, 22:07:55
Sabine_28's Avatar
Sabine_28 Sabine_28 este deconectat
(meniuri, evolutie)
Slăbuţă SeniorSlăbuţă Senior
Merite:
SUNT RESPONSABIL SUNT RESPONSABIL, DONEZ  
Data înregistrării: 05 ian 2010
Locaţie: Bucuresti, Romania
Dieta: Stil de viata sanatos
Date: 166cm, 89kg
Mesaje: 5.609
Aprecieri acordate: 645
Am fost apreciat(a) de 868 ori in 497 mesaje
Implicit Re: Jurnal M (Prapadeala)

Citat:
Anterior postat de Prapadeala Vezi mesajul
Aveti dreptate...nu ma supar deloc.

Numele meu este Mihaela.

Ce idee buna cu branzica ...chiar am una in frigider si maine dimineata stiu ce sa pap, la servici ca sa nu renunt la somn .

Chiar am vrut sa mananc mai multe calorii azi, dar nu mi-a iesit....trebuie sa am mai multa grija de mine pentru ca asa voi ajunge sa fiu slaba ( nu "Slabuta") si voi ceda...dar voi invata de la voi si nu voi ceda...tocmai din aceasta cauza m-am inscris aici

Nu am cantar...le-am pus ochiometric....

Daca imi iau cantar, carnea o voi cantari cruda sau gatita? In calculatorul nutritional gasesc caloriile pentru mancarea gatita?
Buna Mihaela, imi pare bine de cunostinta, eu sunt Sabina ( ma cheama si Mihaela, dar nimeni nu-mi spune asa

E f important sa nu sari peste micul dejun, eu nu stiu cum rezisti cu o cafea, cred ca n-as fi in stare de nimic la birou.
Te inteleg cu somnul, si eu trag dimineata de mine, insa saptamana asta m-am mobilizat si chiar fac si cateva exercitii de inviorare, niste abdomene si ex pt coapse si ma simt mult mai energica decat atunci cand ma ridic din pat la 8 si trebuie sa fiu gata in 20 de min.

Daca le-ai pus ochiometric, tare mi-e teama ca ai mancat si mai putin de ex, doua feliute de piept de pui la gratar nu mai mult de 100 de gr., iar gogosarul, saracul, oricat ar fi de mare, nu are cum sa aiba 200 de grame, eu am cumparat ieri 1/2 de kg si au intrat 4...deci, e mai bine iti cumperi cantar de bucatarie.
Carnea o vei cantari gatita, pt ca asa o mananci, nu? Din 500 de gr de piept de pui, dupa ce il gatesti, mai raman cam 250, deci nu ar fi relevant daca il cantaresti crud Gasesti la calculator piept de pui la gratar.

Nu ne-ai spus insa cum stai cu miscarea, trebuie sa faci macar 30-40 de min/ de 3-4 ori pe saptamana, altfel nici o dieta nu va avea rezultate bune, si nici tu nu vei fi tonifiata.

Noapte buna!
__________________
" Ai grija de corpul tau. E singurul loc in care esti nevoit sa locuiesti. " - Jim Rohn
Sabine_28, necesarul caloric zilnic pentru a te menţine la greutatea actuală, la un nivel de activitate fizică Moderat activ, este de 2417 kcal/zi. Pentru a slăbi 0.5kg/săptămână, ar trebui să mănânci aproximativ 1900 kcal/zi. Pentru a slăbi 3 kg/lună ar trebui să mănânci aproximativ 1643 kcal/zi.
NOTĂ: Culorile înseamnă slăbit sănătos, înfometare, pericol pentru viaţă.
[Calculator calorii]