View Single Post
  #19 (permalink)  
Vechi 24 mar 2011, 19:51:05
laurav's Avatar
laurav laurav este deconectat
(meniuri, evolutie)
Sunt în trecere...Slabuta in trecere
Merite:
 
Data înregistrării: 09 mai 2010
Locaţie: Cluj, Romania
Vârsta: 37
Dieta: Weigth Watchers
Date: 163cm, 61kg
Mesaje: 22
Aprecieri acordate: 0
Am fost apreciat(a) de 0 ori in 0 mesaje
Implicit Re: Cum sa nu cedez poftelor?

Citat:
Anterior postat de niko21 Vezi mesajul
buna all am scris acum aporximativ 2 luni si de atunci nu am mai scris nimic...am 65kg
asta vara aveam 55-56 deci m.am ingrast enorm si as vrea sa slabesc:d dar nu stiu ce mi se intampla..inaine nu prea mancam dulciuri dar acum cateva zile am inceput sa tin o dieta.( nu tocmai dieta,am inceput sa mananc sanatos) si acum am o pofta mare mare de dulciuri,mereu simt nevoia sa mananc cv dulcE dc oare?


Scz dak am postat in locul gresit dar nu prea am experientza in domeniu

:*
Si eu am momente cand simt nevoia sa mananc toata ziua ceva dulce. Eu nu mai tin dieta de cateva luni, sunt la mentinere si pana aici ma mentin chiar bine. Am observat ca patesc chestia cu dulcele dupa perioada mai lungi in care nu mananc asa ceva(si sincer in perioadele astea nici nu simt nevoia, am zile cand nu gust absolut nimic dulce, zaharul din cafea/ceai l-am eliminat de mult). Uite, ceva de genul mi se intampla saptamana asta pentru ca dupa vreo 2 saptamani fara dulciuri am fost acasa saptamana trecuta si pentru ca urmeaza ziua mea mama a comandat un tort diplomat. Si normal ca am mancat (destul de mult chiar). Problema e ca nu ma mai prea pot opri acum, as manca dulciuri in fiecare zi. Ca solutie...mananc 2-3 patratele de ciocolata cu 70% cacao sau 1-2 lingurite de miere. Si pentru zilele cand chiar cedez urat compensez cu sport De obicei, drumul la mine e ca dupa cateva zile de 2-3 patratele vin cateva cu doar 1 si in final revin la a nu mai lua deloc (stiu ca poate o sa fie fete care o sa se spuna ca e cam drastic la mentinere sa nu pap dulciuri cu saptamanile insa pe mine astea ma ingrasa cel mai mult si mai sigur - din restul alimentelor pot manca din cand in cand, chiar si chestii tip fast-food si va fi ok).
Mie experienta imi spune ca nu are rost sa te abtii cand ai asemenea pofte pentru ca vei sfarsi prin a ceda si vei manca muuuult mai mult decat ai fi mancat daca luai ceva cand ti-a fost prima data pofta.
laurav, necesarul caloric zilnic pentru a te menţine la greutatea actuală, la un nivel de activitate fizică Usor activ, este de 1768 kcal/zi. Pentru a slăbi 0.5kg/săptămână, ar trebui să mănânci aproximativ 1251 kcal/zi.
NOTĂ: Culorile înseamnă slăbit sănătos, înfometare, pericol pentru viaţă.
[Calculator calorii]
Răspuns cu citat