View Single Post
  #19 (permalink)  
Vechi 17 nov 2011, 11:00:32
grasuta1961's Avatar
grasuta1961 grasuta1961 este deconectat
(meniuri, evolutie)
Slăbuţa cunoscătorSlăbuţa cunoscător
Merite:
 
Data înregistrării: 13 mar 2010
Locaţie: Oltenita, Romania
Vârsta: 62
Date: 165cm, 82kg
Mesaje: 3.222
Aprecieri acordate: 797
Am fost apreciat(a) de 1.294 ori in 735 mesaje
Implicit Re: Jurnal de dieta grasuta1961

Citat:
Anterior postat de marilo Vezi mesajul
Buna sa-ti fie seara Mihaela . E asa imi place sa-ti zic. Pe mine ma cheama bineanteles Maria, si toti imi spun Mari. O fi cum zici tu ca nu-i bine acasa dar eu sunt andragostita de casa mea si as sta cu saptamana fara sa ies. Sunt o persoana mai desueta . Imi place sa lucrez goblen, sa citesc mult, sa stau la tv. O zi in fotoliu cu goblenul in fata , o cana de ceai fierbinte si o cafea langa este o mana cereasca pt mine. Si sa ascult si romantic fm ma simt perfect. Si eu am stat acasa cat am avut fetele ,am doua, mici , adica pana au mers la scoala si zic eu ca au fost cei mai frumosi ani ai vietii mele de pana acum.
Fiica cea mare s-a casatorit de curand si mi-as dori mult sa am un nepotel pt care sa fiu nevoita sa renunt la serviciu. SUnt ciudata? Asa sunt eu, asa simt eu. Acum te las cu mult bine si ne mai auzim
Buna Mari !!!! Imi pare bine ca ai trecut pe la mine !! te mai astept in vizita ,o sa te servesc si cu o cesca de ceai cu lamaie.Si eu am lucrat goblen,insa acum nu .Mai am unul pe care ar trebui sa-l termin ,insa numai cu ochelari mai pot .Sa-ti traiasca fetele!!! Si casa de piatra pentru fetita care tocmai s-a casatorit.A mea e mica are abia 13 ani in ianuarie.E bine si sa stai acasa insa e bine si sa ai servici.Eu mai merg la noi la firma,mai fac acte,insa tot mai mult pe acasa stau.Nu esti ciudata ca vrei sa stai acasa.Stii cum e ... fiecare isi doreste ceea ce nu are.Te mai astept pe la mine!! eu seara intru mai rar ca stau si vorbesc cu fetita sau cu sotul cand vine acasa si nu vreau sa pierd clipele petrecute cu ei stand aici.aici am timp si acum in timpul zilei.Te pup scumpa si-ti doresc o zi buna si servici usor!!!
grasuta1961, pentru a configura şi afişa ticker-ul tău, urmează paşii din noua secţiune tickere.
Răspuns cu citat