View Single Post
  #19 (permalink)  
Vechi 06 feb 2012, 12:16:27
quarc's Avatar
quarc quarc este deconectat
(meniuri, evolutie)
Cont restricţionat
Merite:
SUNT RESPONSABIL  
Data înregistrării: 09 nov 2011
Locaţie: Bucuresti, Romania
Vârsta: 43
Dieta: No one ever drowned in sweat
Date: 190cm, 80kg
Mesaje: 634
Aprecieri acordate: 1
Am fost apreciat(a) de 52 ori in 40 mesaje
Implicit Re: Tribulatii despre studiu

Meb Keflezighi 8 mile Tempo - YouTube
Meb Keflezighi Boston 2010 - Slow Motion Running Form - YouTube
A se observa ca aterizeaza pe calcai.

Barefoot and Shod Running Foot Strike Sample from the NYC Barefoot Run - YouTube
Toti cei in incaltari minimaliste sau desculti alearga pe pingele. Este dureros sa dai cu calcaiul in asfalt, nu trebuie super pantofi doar bun simt si o tslpa subtire(sau nimic) si se trece instantaneu (maxim 30 de pasi) la alergatul pe pingele.


100m USAIN BOLT SLOW MOTION ART OF SPRINTING FASTEST MAN - YouTube

Mai era pe undeva un slow motion cu Usain cand face un tur de stadion usor si trimite bezle in public alearga tot pe pingele doar ca mai lent si mai relaxat.


Nu zic sa va apucati sa alergati descult, cu toate ca este cea mai rapida metoda sa reinvatati cum se alearga. Incercati,pentru inceput, sa alergati in espadrile din acelea chinezesti de 5 lei perechea. Va veti corecta instantaneu. Mai sunt la Decathlon niste espadrile cu talpa mult ma sanatoasa si mult mai bine facute, doar ca au un brant cu plastic sub bolta piciorului, eu mi-am pus un brant simplu din piele in loc de brantul de la ei si sunt foarte multumit de cum se simt in picioare.

Iesiti la alergat incet, de placere, fara stres, faceti ridicari pe varfuri sau stati cate 30 de secunde pe varfuri ca sa va formati muschii . Alergati incet si pe distante scurte - pentru inceput - cresteti usor si incercati sa ajungeti sa alergati in fiecare zi. Pentru inceput, repet, usor si multa odihna. Asta se invata de obicei pe la 2 ani jumatate, ma uit la fiul meu cum alerarga pe pingele... mie mi-au luat vreo 25 de ani sa imi dau seama ca alerg prost...


quarc, pentru a configura şi afişa ticker-ul tău, urmează paşii din noua secţiune tickere.
quarc, necesarul caloric zilnic pentru a te menţine la greutatea actuală, la un nivel de activitate fizică Moderat activ, este de 2836 kcal/zi. Pentru a slăbi 0.5kg/săptămână, ar trebui să mănânci aproximativ 2319 kcal/zi.
NOTĂ: Culorile înseamnă slăbit sănătos, înfometare, pericol pentru viaţă.
[Calculator calorii]

Ultima dată editat de quarc; 06 feb 2012 at 12:25:02.
Răspuns cu citat