View Single Post
  #2 (permalink)  
Vechi 03 apr 2012, 22:39:23
sandra24's Avatar
sandra24 sandra24 este deconectat
(meniuri, evolutie)
Sunt una dintre slăbuţe!Sunt una dintre slăbuţe!
Merite:
SUNT RESPONSABIL  
Data înregistrării: 27 nov 2010
Locaţie: Ploiesti, Romania
Vârsta: 37
Dieta: hipocalorica
Date: 164cm, 67kg
Mesaje: 657
Aprecieri acordate: 0
Am fost apreciat(a) de 4 ori in 4 mesaje
Implicit Re: Slabuta la timpul prezent si viitor.

Citat:
Anterior postat de maddy95 Vezi mesajul
In primul rand as vrea sa incep acest topic prin a mentiona cat de mult ma bucur ca ma pot afla intr-o astfel de comunitate in care nu este incurajat slabitul intr-un mod special, ci stilul de viata sanatos pe care ar trebui sa il ducem cu totii.
Buna! Sunt Madalina, slabuta incepatoare si ma gandeam sa incepem sa dezbatem (de ce nu? ) subiecte in ceea ce priveste slabitul cu rolul de a constientiza importanta pierderii kilogramelor atat din punct de vedere fizic cat si psihic. Nu vreau ca acest topic sa fie considerat gen "Grupul alcoolicilor anonimi" NU! ci mai degraba "Grupul slabutelor ambitioase"

Pentru inceput presupun ca fiecare dintre noi inainte sa slabeasca a avut o motivatie care si-a lasat mai mult sau mai putin amprenta pe existenta noastra. Unii vor sa slabeasca pentru ca vecina a slabit si, vorba aia, de ce vecina sa arate bine si eu nu? Unii slabesc pentru ca hainele nu ii mai incap. Unii slabesc pentru ca sunt complexati. Unii slabesc pentru ca vor sa aibe mai mult succes in dragoste. Toate aceste variante ni se potrivesc cu siguranta intr-o mai mica sau mai mare masura.

Pentru a va da mai mult curaj am sa imi destainui eu prima motivul...

Eu, personal, m-am pus pe slabit pentru ca... eram criticata la orice pas... si devenise o problema psihica... daca auzeam pe oricine vorbind in jurul meu de "grasi" in secunda a 2a eram ofensata, chiar daca eu nu eram subiectul discutiei. Recunosc ca la inceput ma gandeam doar la pierderea in kilograme, nu si la stilul de viata sanatos pe care mi-l aducea de la sine o dieta echilibrata. Mi-a luat mult sa imi dau seama de asta.

Voi, slabutelor, de ce va-ti pus pe slabit? :*

(As dori ca acest topic sa fie discutat cat mai dezinvolt cu putinta, sa vorbim fara retineri si cel mai important sa ne motiveze atat pe noi, cei ce am pasit deja pe drumul catre o viata sanatoasa cat si pe cei care inca amana )
Buna!!Interesant subiect,cu siguranta o sa te motiveze relatarile noastre si o sa vezi ca fiecare are motive,care mai de care
Eu personal,nu sunt grasa,nici nu am fost si nici nu m-am vazut vreodata,acum..depinde cum percepe fiecare cuvantul'grasa'..eu l-as folosi pentru o persoana supraponderala si nu una care are max 10 kg peste medie,asa..din cauza celulitei m-am apukat..nu de slabit,mai mult de sport,de restrictionarea anumitor alimente nocive,e mult spus dieta,ca niciodata nu am fost tentata sa incerc una,poate nici nu am avut nevoie maxima,dar ma enerveaza la culme limitele..mai bine mi le impun singura din mers..si din cauza faptului ca abia ma miscam,ca un robot,la inceput imi trosneau oasele ,nu puteam respira normal ,imi era greu sa-mi fac exercitiile,stilul de viata stand pe canapea nu il mai stiu de vreun an si ceva ,2 cred,si slabutele ,acest site m-a ajutat enorm,intru in fiecare zi,ma crezi...?fie doar sa il deschid si stiu cum sa ma abtin sau sa ma apuk de miscare...mai am de lucrat recunosc la anumite capitole cu mancarea dar stiu ca o sa fac tot posibilul sa le evit,doar teoria o am aici non-stop,cu ajutorul slabutelor,
Sper sa ajungi unde doresti,cu ambitie si curaj,sa stii ca se poate
sandra24, necesarul caloric zilnic pentru a te menţine la greutatea actuală, la un nivel de activitate fizică Moderat activ, este de 2095 kcal/zi. Pentru a slăbi 0.5kg/săptămână, ar trebui să mănânci aproximativ 1578 kcal/zi. Pentru a slăbi 2 kg/lună ar trebui să mănânci aproximativ 1579 kcal/zi.
NOTĂ: Culorile înseamnă slăbit sănătos, înfometare, pericol pentru viaţă.
[Calculator calorii]
Răspuns cu citat