View Single Post
  #2 (permalink)  
Vechi 05 apr 2012, 22:11:52
happygirldiana's Avatar
happygirldiana happygirldiana este deconectat
(meniuri, evolutie)
Slăbuţă cu ExperienţăSlăbuţă cu Experienţă
Merite:
SUNT RESPONSABIL Locul 2 la concurs  
Data înregistrării: 22 iul 2010
Locaţie: Calafat, Romania
Vârsta: 34
Dieta: Sfanta Hipocalorica
Date: 173cm, 87.5kg
Mesaje: 18.525
Aprecieri acordate: 2.865
Am fost apreciat(a) de 3.764 ori in 1.993 mesaje
Implicit Re: Juranal Simonna:)

Citat:
Anterior postat de Floriana Simona Vezi mesajul
Buna fetelor!Bine ati venit in jurnalul meu.Povestea mea a inceput in iunie anul trecut canda am descoperit slabute.ro(e genial site-ul acesta)Am reuşit să slăbesc vreo 5 kg de la 61 ajunsesem la 55,5,dar uşor,uşor cand a inceput şcoala am renunţat.Eu sunt de la tara si lucuiesc in gazda cu o fata si ea manca mereu cu fratele ei,iar eu nu puteam sa ma abtin.Am facut Tae bo insane abs vreo 3 saptamani si aratam destul de bine adica eram multumita,dar am lasat-o moale si cu sportul acum fac foarte rar o data pe saptamana cam asa ceva.Nu mai am ambitie nu stiu ce sa mai fac.Pe vara eram sprijinita de doua prietene(cunoscute pe slabute bineinteles).Stiu ca daca se tine cineva de capul meu si-mi spune mereu sa am grija o sa reusesc din nou.In vara eram atenta sa nu mananc pt ca imi era rusine sa le spun fetelor ca am mancat tot felul de prostii.Multumesc frumos ca ati citit mesajul meu si va astept sa ma sustineti.
Buna, Simona!Sau Floriana?
Bine ai venit, oficial, desi vad ca ai cont de ceva vreme
Pai spune,draga mea, ca vrei sa se tina cineva de tine!Sa vezi,nu mai scapi de mine!Stiu sa si urechez, sa trag si de maneca, sa dau bobarnace dar sa si sustin
Presupun ca vrei o alimentatie sanatoasa,nu?Sa ai grija ce sic at mananci si sa fii sanatoasa in acelasi timp.Tae bo, bun pentru slabit, daca il reiei vei avea din nou rezultate.Si de asemenea, daca reusesti sa te mentii la un aport caloric de 1200 de calorii macar, vei reusi sa slabesti destul de frumos.
Stii si tu povestea, renunta la prajeli, faina, patiserii, sucuri din comert(recomand sucurile naturale, eu am inceput iar sa beau si imi dau o energie nemaipomenita), mananca cat mai multe legume si carnita slaba,gatite la cuptor sau la gratar sau chiar la aburi.
Si nu uita:cand ai nevoie de ajutor, sustinere, suturi in fund, just call my name, aici sunt,la datorie

Te pup,draga mea!Succes!
happygirldiana, necesarul caloric zilnic pentru a te menţine la greutatea actuală, la un nivel de activitate fizică Moderat activ, este de 2522 kcal/zi. Pentru a slăbi 0.5kg/săptămână, ar trebui să mănânci aproximativ 2005 kcal/zi. Pentru a slăbi 4 kg/lună ar trebui să mănânci aproximativ 1489 kcal/zi.
NOTĂ: Culorile înseamnă slăbit sănătos, înfometare, pericol pentru viaţă.
[Calculator calorii]