View Single Post
  #2 (permalink)  
Vechi 07 iun 2009, 17:53:34
hellene's Avatar
hellene hellene este deconectat
(meniuri, evolutie)
Sunt în trecere...Slabuta in trecere
Merite:
 
Data înregistrării: 07 iun 2009
Locaţie: Bucuresti, Romania
Vârsta: 47
Date: 167cm, 64kg
Mesaje: 2
Aprecieri acordate: 0
Am fost apreciat(a) de 0 ori in 0 mesaje
Thumbs down Re: Ceai de soc te ajuta sa scapi de kilogramele in plus

eu am inceput de la 1 iunie sa iau detoxifiant din fructe de soc. dar.....sunt dezamagita de faptul ca nu pot sa tin dieta mereu, si mai ales nu mereu reusesc sa stau nemancata dupa ora 18.
nu stiu deloc cum sa fac sa nu mai mananc dupa ora 18. reusesc pana la 22, cand i se face pofta lui ficioru-miu de....ciocolata sau de pizza.
si tot alergatul meu s-a dus pe apa sambetei. si sper ca zilele acestea in care aproape termin o sticla de detoxifiant, sa nu fi indurat degeaba gustul oribil. numai cand imi amintesc imi vine sa vars.
de pe 1 iunie am inceput, timp in care in 2 zile am dat gres total - am mancat peste ora 18. restul.....a fost bine, dieta, sport si fara mancare peste ora 18. dar in cele doua zile...am mancat pizza, cartofi prajiti si ciocolata.
nu stiu ce sa ma fac!!!!!! ma gandeam sa incerc GARCINIA - pentru a stopa pofta de mancare. a luat cineva? stie daca are efect?
hellene, necesarul caloric zilnic pentru a te menţine la greutatea actuală, la un nivel de activitate fizică Usor activ, este de 1775 kcal/zi. Pentru a slăbi 0.5kg/săptămână, ar trebui să mănânci aproximativ 1258 kcal/zi. Pentru a slăbi 4 kg/lună ar trebui să mănânci aproximativ 742 kcal/zi.
NOTĂ: Culorile înseamnă slăbit sănătos, înfometare, pericol pentru viaţă.
[Calculator calorii]
Răspuns cu citat