View Single Post
  #2 (permalink)  
Vechi 10 mai 2012, 19:55:43
happygirldiana's Avatar
happygirldiana happygirldiana este deconectat
(meniuri, evolutie)
Slăbuţă cu ExperienţăSlăbuţă cu Experienţă
Merite:
SUNT RESPONSABIL Locul 2 la concurs  
Data înregistrării: 22 iul 2010
Locaţie: Calafat, Romania
Vârsta: 34
Dieta: Sfanta Hipocalorica
Date: 173cm, 87.5kg
Mesaje: 18.525
Aprecieri acordate: 2.865
Am fost apreciat(a) de 3.764 ori in 1.993 mesaje
Implicit re: Ne ridicam si incepem de la capat

Citat:
Anterior postat de nermin Vezi mesajul
Buna fetelor sunt Nermin,de cateva luni ma tot invart pe aici si nu reusesc sa fac nimic.In Febroarie am decis sa slabesc, m-am inscris pe slabute .ro cu gandul ca voi avea ambitie si voi reusi.dar de unde ????????????La mine ambitia nu exzista.Am 85 de kg,atat aveam si in Febroarie am slabit pana pe la 82 dupa care in doua saptamani le-am pus la loc.De cateva zile am inceput de la capat sper ca o sa reusesc.M-am gandit ca alaturi voi , am sa am curaj sa merg mai departe .Vreau sa ne imprietenim si sa mergem impreuna in lupta cu chilogramele .Va pup pe toate
Buna,Nermin!Bine ai venit!
Cum sa nu reusesti?Nu se poate asa ceva, inseamna ca nu iti doresti destul de mult, daca iti doresti, vine si ambitia si totul va fi usor. Vrei sa slabesti?Vrei sa fii sanatoasa?Atunci nu mai pierde vremea, suntem aici, alaturi de tine!Cere ajutorul, anunta-ne cand ai nevoie de ajutor si il vei primi garantat!

Te-ai gandit la o dieta?Sau preferi alimentatie corecta si sanatoasa?
happygirldiana, necesarul caloric zilnic pentru a te menţine la greutatea actuală, la un nivel de activitate fizică Moderat activ, este de 2522 kcal/zi. Pentru a slăbi 0.5kg/săptămână, ar trebui să mănânci aproximativ 2005 kcal/zi. Pentru a slăbi 4 kg/lună ar trebui să mănânci aproximativ 1489 kcal/zi.
NOTĂ: Culorile înseamnă slăbit sănătos, înfometare, pericol pentru viaţă.
[Calculator calorii]