View Single Post
  #2 (permalink)  
Vechi 02 iun 2012, 22:57:51
happygirldiana's Avatar
happygirldiana happygirldiana este deconectat
(meniuri, evolutie)
Slăbuţă cu ExperienţăSlăbuţă cu Experienţă
Merite:
SUNT RESPONSABIL Locul 2 la concurs  
Data înregistrării: 22 iul 2010
Locaţie: Calafat, Romania
Vârsta: 34
Dieta: Sfanta Hipocalorica
Date: 173cm, 87.5kg
Mesaje: 18.525
Aprecieri acordate: 2.865
Am fost apreciat(a) de 3.764 ori in 1.993 mesaje
Implicit Re: Personalizare antrenament

Citat:
Anterior postat de ancutaiulia Vezi mesajul
As vrea sa incep sportul din nou la modul serios,fiindca am observat ceva probleme de conditie fizica si faptul ca obosesc foarte repede.
Deci practic am nevoie de exercitii cardio,care ar fi cele mai recomandate tinand cont ca vreau sa fac zilnic cate ceva,pe cat posibil diversificat,adica un fel de rotatie intr-o saptamana?
M-am inscris si intr-un club de sport organizat la scoala si mai iesim uneori toti,dar mult prea rar si la sala nu se face nimic altceva decat aerobicul care il pot face acasa. Vreun plan si pentru mine,sau sunt irecuperabila din nou?
Nu esti irecuperabila
Buna seara!Eu iti recomand Turbo Jam pentru inceput.Cauta pe net, cu torrent, si o sa gasesti tot programul impreuna cu un orar care te va ajuta sa faci o rutina, prin rotatie.Ti-as putea recomanda si Turbo Fire dar cum spuneai ca nu prea ai conditie fizica nu e recomandat, ca e destul de greut.Pe acesta din urma il poti incepe dupa ce termini cu Turbo Jam.
Spor la treaba!
happygirldiana, necesarul caloric zilnic pentru a te menţine la greutatea actuală, la un nivel de activitate fizică Moderat activ, este de 2522 kcal/zi. Pentru a slăbi 0.5kg/săptămână, ar trebui să mănânci aproximativ 2005 kcal/zi. Pentru a slăbi 4 kg/lună ar trebui să mănânci aproximativ 1489 kcal/zi.
NOTĂ: Culorile înseamnă slăbit sănătos, înfometare, pericol pentru viaţă.
[Calculator calorii]
Răspuns cu citat