View Single Post
  #2 (permalink)  
Vechi 04 iul 2012, 15:01:47
Adina14's Avatar
Adina14 Adina14 este deconectat
(meniuri, evolutie)
Slăbuţa cunoscătorSlăbuţa cunoscător
Merite:
SUNT RESPONSABIL  
Data înregistrării: 12 mar 2011
Locaţie: Vâlcea, Romania
Vârsta: 27
Dieta: Vegan
Date: 163cm, 59.7kg
Mesaje: 3.942
Aprecieri acordate: 1.432
Am fost apreciat(a) de 813 ori in 524 mesaje
Implicit Re: Ajutati-ma va rog sa slabesc!!

Stiu exact cum te simti. La mine e doar a doua oara cand incerc sa slabesc dar serios, ma enerveaza la culme acest lucru.Imi imaginez ca nu te simti tocmai ok dupa mai multe incercari de slabit.
De fiecare data cand incercam altceva, probabil ca devine din ce in ce mai greu. Dar asta e situatia si nu avem ce sa facem...Nu ne poate oferi nimeni corpul pe care ni.l dorim ci doar noi insene! Oricat de greu ni se pare si oricat de mic sau scurt este progresul nostru, nu trebuie sa ne dam batute!
GANDESTE POZITIV! Oricat de greu ti.ar parea ( si stiu foarte bine ca asa e! ) nu trebuie sa te dai batuta.
Nu trebuie sa.ti cauti dieta perfecta- creeaza.ti.o chiar tu! Incearca sa.ti dai seama ca e cel mai bine pentru tine...ce e sanatos si ce nu. Pune teoria in practica fiindca sunt convinsa ca esti informata destul de bine!
Un lucru nou pe care l.am incercat eu la a doua tura de dieta a fost sa.mi scriu toate gandurile referitoate la alimentatie si sport pe un caiet. M.am asezat frumos la masa si timp de cateva zile am revenit sa scriu tot ce.mi trecea prin minte...M.a ajutat destul de mult pana acum. Dar uite ca tot am dat gres azi! Si ce, pana la urma?! Prefer sa am o zi neagra cand stiu ca ma ajuta sa ma cunosc mult mai bine. Nu trebuie ca totul sa fie perfect fiindca o data a fost asa si uite ...nu m.am descurcat sa ma mentin
Poti scrie chiar pe forum ceeea ce te neliniste, sa ceri parerea slabutelor in legatura cu meniurile tale ( nu trebuie neaparat sa.ti calculezi caloriile dar sa ai o evidenta a ceea ce mananci si a ce sporturi practici). Noi suntem toate aici sa te sustinem !
Răspuns cu citat