View Single Post
  #2 (permalink)  
Vechi 07 mar 2010, 18:06:16
siu's Avatar
siu siu este deconectat
(meniuri, evolutie)
Vreau să intru-n gaşcă...Vreau să intru-n gaşcă...
Merite:
 
Data înregistrării: 26 feb 2010
Locaţie: bucuresti, Romania
Dieta: O LUNA FARA DULCIURI
Date: 170cm, 85kg
Mesaje: 223
Aprecieri acordate: 0
Am fost apreciat(a) de 0 ori in 0 mesaje
Implicit Re: ce parere aveti despre ckefiru de apa?

Kefirul este o băutura lactat acida ce se obţine din granule de Kefir care fermentează lactoza din lapte (zaharul din lapte) cu formare de acid lactic dioxid de carbon şi alcool ."graunte" de kefir sunt de fapt o colonie vie de microorganisme (bacterii si drojdii aflate intr-un mediu de proteine si lipide) de forma unei bucati de conopoda, care fermenteaza laptele si produc aceasta bautura
Kefirul, acest derivat al laptelui, este considerat de nutriţionişti o băutură "binecuvantată de natură". Pentru valoroasele calităţi nutriţionale, a reprezentat, secole de-a randul, hrana privilegiată a multor locuitori din Munţii Caucaz.
Gustul lui este similar cu cel al unui iaurt acidulat. Beneficiile kefirului pentru sănătate continuă să fie descoperite şi explorate. Consumarea acestui produs lactat e o modalitate simplă şi relativ ieftină de a adăuga vitamine, minerale şi bacterii sănătoase în alimentaţie.
Consumatorii statornici de kefir au o imunitate crescută la infecţii şi sunt ocoliţi de neplăcerile date de alergii, eczeme sau astm, precum şi de complicaţiile date de colesterol. Alimentul se poate prepara şi în casă, în vase de lut, la temperaturi de 18-20 de grade. Ca tonic, se consumă cam două-trei căni pe zi. Este recomandat mai cu seamă celor care suferă de anemie.
siu, necesarul caloric zilnic pentru a te menţine la greutatea actuală, la un nivel de activitate fizică Usor activ, este de 2117 kcal/zi. Pentru a slăbi 0.5kg/săptămână, ar trebui să mănânci aproximativ 1600 kcal/zi. Pentru a slăbi 3 kg/lună ar trebui să mănânci aproximativ 1343 kcal/zi.
NOTĂ: Culorile înseamnă slăbit sănătos, înfometare, pericol pentru viaţă.
[Calculator calorii]

Ultima dată editat de siu; 07 mar 2010 at 18:11:51.
Răspuns cu citat