View Single Post
  #2 (permalink)  
Vechi 31 iul 2012, 22:41:33
Rallara's Avatar
Rallara Rallara este deconectat
(meniuri, evolutie)
Slăbuţa cunoscătorSlăbuţa cunoscător
Merite:
 
Data înregistrării: 09 feb 2012
Locaţie: Edinburgh, Anglia
Vârsta: 38
Dieta: South Beach
Date: 172cm, 91.2kg
Mesaje: 7.366
Aprecieri acordate: 3.894
Am fost apreciat(a) de 3.171 ori in 1.682 mesaje
Implicit Re: My Journey - Diamonddy

Buna Alina,

Bine ai venit in comunitatea noastra, aici vei gasi sprijin, suport si sfaturi... tot ce ai nevoie pentru a continua lupta cu kilogramele in plus... felicitari pentru decizia de a incepe lupta intr-un mod sanatos si corect... intrebai care e cea mai buna solutie... asta e. Cumpatare, mancare sanatoasa si sport, foarte bine te-ai gandit. Apropo de sport, nu cunosc programul de antrenament a lui Carmen Bruma, dar nu am indoieli ca nu ar fi bun. Tu ai mai facut programe de exercitii pana acum?
Alimentatia inainte si dupa sport

E foarte bine ca esti optimista pentru ca starea de spirit ajuta foarte mult intr-un regim de slabit, atata vreme cat stim si avem incredere ca vom izbuti si vom iesi castigatoare din aceasta lupta, asa va si fi, intr-adevar.

Ar fi de ajutor sa iti treci meniurile zilnice, sa vezi cate calorii consumi...Calculator calorii. Vad ca nu ai in plan grasimi nesanatoase, alimente procesate... prajeli, produse de patiserie... asa si trebuie. Doar legumele, carnea, si 1-2 fructe/zi + grasimi bune, trebuie sa ramana.
Grasimi rele
Grasimi bune
10 kilograme in doua luni e un plan la limita... ar insemna cam 1.2kilograme/saptamana... cam cu cate calorii vrei sa incepi regimul?

Imi place foarte mult ca esti determinata, ca ti-ai si facut jurnal, ca incepi din 1... splendid, esti organizata si sigur vei reusi.

In rest, iti urez succes pe mai departe, sa tii garda sus si optimismul aproape, sa iti vizitezi jurnalul si sa vorbesti cu noi ca sa ne ajutam mai departe una pe cealalta, si sa nu renunti niciodata. Acum esti cu noi, si vei ajunge acolo unde trebuie.
Ai aici cateva linkuri care iti pot fi de folos:

Ghidul slabutelor incepatoare
Pregatirea pentru slabire
Slabeste sanatos!!!
Creaza-ti propria dieta si tine-te de ea
Motivatie
Cum pot sa slabesc? - Slabute.ro

Te pup, succes!!!
__________________
Rallara, pentru a configura şi afişa ticker-ul tău, urmează paşii din noua secţiune tickere.
Rallara, necesarul caloric zilnic pentru a te menţine la greutatea actuală, la un nivel de activitate fizică Usor activ, este de 2253 kcal/zi. Pentru a slăbi 0.5kg/săptămână, ar trebui să mănânci aproximativ 1736 kcal/zi. Pentru a slăbi 4 kg/lună ar trebui să mănânci aproximativ 1220 kcal/zi.
NOTĂ: Culorile înseamnă slăbit sănătos, înfometare, pericol pentru viaţă.
[Calculator calorii]