View Single Post
  #2 (permalink)  
Vechi 18 oct 2012, 21:41:37
Rallara's Avatar
Rallara Rallara este deconectat
(meniuri, evolutie)
Slăbuţa cunoscătorSlăbuţa cunoscător
Merite:
 
Data înregistrării: 09 feb 2012
Locaţie: Edinburgh, Anglia
Vârsta: 38
Dieta: South Beach
Date: 172cm, 91.2kg
Mesaje: 7.366
Aprecieri acordate: 3.894
Am fost apreciat(a) de 3.171 ori in 1.682 mesaje
Implicit Re: Jurnal elene94 - sunt slabă-sunt slabă

Citat:
Anterior postat de elene94 Vezi mesajul
SUNT SLABĂ
Am ajuns să îmi fac și jurnal, și am tot evitat.. m-am uitat pe site, v-am citit de luni de zile, și am tot și tot amânat să îmi fac un jurnal, să mă implic, am zis că mă pot descurca și singură, că trebuie ce naiba..dar nu am fost în stare. Și am venit aici. Am nevoie de ajutor, și scriu aici cerându-vă, în acest fel, ajutorul.
Cea mai mare problemă a mea e ca nu am încredere în mine - e fapt dovedit. Cum încep să slăbesc 2-3 kg si se vede în talie frumușel, cum ies cu o bluză mai mulată afară și primesc laudele din priviri -dacă nu și din vorbe-, cum mă "dau în petec", vorba românului. Am ajuns la concluzia că nu ma simt bine cu ideea că sunt slaba, că slabesc, că functionează, ca progresez, că sunt pe drumul cel bun. Nu sunt pregatită, nu am destulă încredere în mine încât să accept că sunt pe cale să fiu mândră de corpul meu, să scap de o adevarata problemă cu care m-am cam obișnuit. Mi-e teamă involuntar de schimbare și nu am destulă încredere în mine să o susțin, așa că ajung să mă sabotez.
Ajutați-mă. Îmi doresc susținere, căci din jurul meu nu o primesc de la nimeni. Vreau să slabesc, vreau să îmbrațișez cu încredere găndul că -întradevăr- slăbesc.

->Mă numesc Elene și am 18 ani. Rușinos, 1.64m și 61kg.

Ceau scumpo
Sa trecem direct la fapte: cat sport faci?
Sustinere clar ca o ai, suntem langa tine, da?
Dar sa taiem problema in doua, de ce te lasi de treaba cand vezi rezultate? Ar trebui sa fii si mai motivata atunci... nu-i nimic... nu e nimic pierdut... cu treaba buna o scoatem noi la capat... identificam problema... si scoatem noi si ambitia la iveala... da?
Pupici, sa auzim planul de bataie... ce papi, ce miscare... pac-pac!
__________________
Rallara, pentru a configura şi afişa ticker-ul tău, urmează paşii din noua secţiune tickere.
Rallara, necesarul caloric zilnic pentru a te menţine la greutatea actuală, la un nivel de activitate fizică Usor activ, este de 2253 kcal/zi. Pentru a slăbi 0.5kg/săptămână, ar trebui să mănânci aproximativ 1736 kcal/zi. Pentru a slăbi 4 kg/lună ar trebui să mănânci aproximativ 1220 kcal/zi.
NOTĂ: Culorile înseamnă slăbit sănătos, înfometare, pericol pentru viaţă.
[Calculator calorii]
Acest membru apreciaza mesajul lui Rallara:
elene94 (19 oct 2012)