Subiect: BB Creams
View Single Post
  #2 (permalink)  
Vechi 09 nov 2012, 17:12:17
ladyamneth's Avatar
ladyamneth ladyamneth este deconectat
(meniuri, evolutie)
Slăbuţa cunoscătorSlăbuţa cunoscător
Merite:
SUNT RESPONSABIL SUNT RESPONSABIL, DONEZ  
Data înregistrării: 01 feb 2011
Locaţie: Bucuresti It, Romania
Vârsta: 42
Dieta: -
Date: 167cm, 57kg
Mesaje: 3.032
Aprecieri acordate: 1.249
Am fost apreciat(a) de 1.881 ori in 1.154 mesaje
Implicit Re: BB Creams

Citat:
Anterior postat de incognito Vezi mesajul
Buna fetele.
Sa nu radeti, dar fiind o mare fana a serialelor coreene , de la istorie, cultura, traditii,la tendinte in make-up si moda, totul ma pasioneaza si este foarte interesant,am dat peste BB Creams.
Mai nou au aparut cateva si la noi.
Pentru cele care nu stiu , BB Cream este o prescurtare pentru Beauty Balm sau Blemish Balm, iar produsul este originar din Germania, ca apoi sa migreze spre Asia, unde a cunoscut adevarata consacrare.
B Cream = baza + fond de ten + corector + machiaj natural + protectie solara + hidratant + control asupra secretiei de sebum + proprietati de vindecare ( regenerare a pielii, inchiderea porilor, tonifiere, antirid, albire )


Si eu mi-l doresc, dar nu stiu inca ce produs sa aleg, avand in vedere ca am ten mixt si nu foarte deschis(mediu sa zicem ca tonalitate).
Eu as vrea sa o folosesc in loc de fond de ten ,zi de zi,(lasand FDT pt seile mai speciale), chiar daca am inteles ca nu are aceeasi acoperire, mi-as dori sa am pe fata ceva mai lejer , care sa para cat mai natural pe piele. Si ma incanta si protectia UV.
Aceste produse sustin ca uniformizeaza si ascund imperfectiunile si porii, ca oxideaza pe ten, astfel ca desi unele au o singura nuanta , sunt bune se pare pentru orice nuanta de ten.
Sunt diverse variante in functie de ce ne dorim : cu sau fara functie anti-rid, cu sau fara albire a fetei(cele coreene ofera cam toate acest lucru), control sebum, pentru ten matur sau pt adolescente, pentru ten normal, uscat sau gras...etc.


Daca sunt fete care au folosit deja acest produs si pot da sfaturi/pareri despre ele( nu dorim sa facem reclama nicunui produs, doar sa dam simple pareri ), va astept aici.
Weekend placut!


tocmai mi-am luat zilele trecute un BB cream de la Dr. Brandt din reteaua magazinelor Sephora. Mi s-a zis ca e sigura BB cream cu protectie solara, care isi adapteaza culoarea la culoarea tenului. Ce sa zic? Inafara de pret, care mi se pare mare, sunt multumita pt ca hidrateaza si da o culoare naturala uniforma tenului
__________________

“Take care of your body. It’s the only place you have to live.” ~ Jim Rohn
ladyamneth, pentru a configura şi afişa ticker-ul tău, urmează paşii din noua secţiune tickere.
ladyamneth, necesarul caloric zilnic pentru a te menţine la greutatea actuală, la un nivel de activitate fizică Usor activ, este de 2167 kcal/zi. Pentru a slăbi 0.5kg/săptămână, ar trebui să mănânci aproximativ 1650 kcal/zi.
NOTĂ: Culorile înseamnă slăbit sănătos, înfometare, pericol pentru viaţă.
[Calculator calorii]
Răspuns cu citat