View Single Post
  #2 (permalink)  
Vechi 12 nov 2012, 13:35:58
CrisetenO's Avatar
CrisetenO CrisetenO este deconectat
(meniuri, evolutie)
Sunt una dintre slăbuţe!Sunt una dintre slăbuţe!
Merite:
SUNT RESPONSABIL  
Data înregistrării: 16 sep 2010
Locaţie: Darmstadt, Germania
Vârsta: 38
Date: 161.5cm, 54.0kg
Mesaje: 876
Aprecieri acordate: 0
Am fost apreciat(a) de 45 ori in 26 mesaje
Implicit Re: Anorexia Vs Bulimia

Intre simptome se mai pot adauga:

* Stare de nervozitate extrema in jurul alimentelor, vizibila in miscari obsesive ale degetelor, picioarelor, tremurul vocii. Fuga de alimente (in alta camera de exemplu). Stari de lesin si ameteala cand se ridica sau se asaza (brusc sau lent).

* Senzatia de frig permanent pentru anorexici. Ei poarta haine foarte groase tot timpul anului si cauta sursele de caldura ca sa-si poata mentine temperatura corpului.

* Somn neregulat, cu posibile vanatai pe picioare daca dorm pe o parte (genunchii se lovesc unul de altul si, fiind neprotejati de grasime, pot cauza vanatai si chiar rani).

* "Atacarea" mancarii pe ascuns: la mese organizate, bulimicii "fura" mancarea de pe masa si o mananca pe ascuns si deseori in picioare (pentru ca se simt vinovati).

* Stare de apatie generala, pierderea placerii de a vorbi cu cei din jur (cauzata de slabiciunea fizica, din care cauza ei nu pot sa mai vorbeasca normal). Stare de iritare generala cu toata lumea, mai ales cu cei care vorbesc despre mancare sau slabit.

Cu mult drag,

Cristina
__________________
Reteta mea preferata din post: http://concurs.slabute.ro/reteta-pre...CrisetenO.html

Jurnalul meu: E greu sa te opresti din slabit... http://forum.slabute.ro/jurnale-slab...teno-6331.html
CrisetenO, necesarul caloric zilnic pentru a te menţine la greutatea actuală, la un nivel de activitate fizică Moderat activ, este de 1862 kcal/zi. Pentru a slăbi 0.5kg/săptămână, ar trebui să mănânci aproximativ 1345 kcal/zi.
NOTĂ: Culorile înseamnă slăbit sănătos, înfometare, pericol pentru viaţă.
[Calculator calorii]
Răspuns cu citat