View Single Post
  #2 (permalink)  
Vechi 03 feb 2013, 07:10:29
mvthebest's Avatar
mvthebest mvthebest este deconectat
(meniuri, evolutie)
Slăbuţă ModelSlăbuţă Model
Merite:
SUNT RESPONSABIL  
Data înregistrării: 24 aug 2009
Locaţie: -, Romania
Vârsta: 32
Date: 165cm, 71kg
Mesaje: 13.622
Aprecieri acordate: 9
Am fost apreciat(a) de 59 ori in 49 mesaje
Implicit Re: Slabuta noua la orizont ^_^

Citat:
Anterior postat de SummerLove Vezi mesajul
Hello hello...


Si eu sunt o "fericita" cu ceva bune kg in plus, pana acum nu am incercat prin nicio metoda disperata sa scap de ele, dar a cam venit vremea... sincer m-am saturat sa nu incap in hainele care imi plac, alea sunt fabricate in general doar pe marimi mici

So.. it's time to change things... Cam o saptamana mananc sanatos, cel putin asa cred eu Ideea e ca am primit o invitatie gratuita la o evaluare de nutritie de la Herbalife, atunci am deschis mai bine ochii si am realizat ca eu pe bune, am de slabit 20 si ceva de kg Nu o sa ma apuc de luat pastile si nici shake-uri ( asa cum am primit recomandare ), o sa incerc sa le dau jos asa cum trebuie, fara sa o iau pe scurtatura.

Ieri mi-am achizitionat un voucher la street dance, cred ca e o metoda buna de a face miscare, miercuri o sa ma duc la prima sedinta de dans, can't wait!! Mai ales pentru ca imi place sa dansez

Dar acum trebuie sa ma apuc de o dieta si nu stiu care, am auzit ca da rezultate dieta Dukan.. Ideea e ca sunt studenta si nu am unde sa gatesc, asa ca imi trebuie o dieta care sa aiba meniuri simple si usor de procurat.. Aveti ceva propuneri?
Buna dimineata !
Bine ai venit !

Sincer, pe mine m-au ''ajutat'' si acele prafuri si pastile sa acumulez cat mai multe kg in plus.
Cel mai bun remediu este eliminarea carbo-lor rai,sucurilor,dulciurilor din comert,grasimilor in exces. O dieta bazata pe proteine(carne:pui,vita,fructe de mare,peste,oua,lactate cu putina grasime)+carbo buni (1fructe/zi,preferabil pe dim. sau cu 2-3h dupa masa, produse din faina integrala,legume:mai rarut cele cu amidon)+grasimi bune(luate din peste,ulei de cocos,etc)
Plus SPORT desigur !

Si eu iti recomand Dieta Dukan daca iubesti proteinele si nu numai. Este o dieta foarte eficienta,dar trebuie sa ai grija si la apa. In zilele de PP trebuie sa bei de la 2l de apa(este favorabil ptr rinichii tai).

Multa bafta in tot ce ti-ai propus ! Iti poti nota si meniul pe site, asa te vor sustine slabutele si arata unde gresesti.
mvthebest, necesarul caloric zilnic pentru a te menţine la greutatea actuală, la un nivel de activitate fizică Sedentar, este de 2214 kcal/zi. Pentru a slăbi 0.5kg/săptămână, ar trebui să mănânci aproximativ 1697 kcal/zi.
NOTĂ: Culorile înseamnă slăbit sănătos, înfometare, pericol pentru viaţă.
[Calculator calorii]
Acest membru apreciaza mesajul lui mvthebest:
SummerLove (03 feb 2013)