Subiect: Dieta Army
View Single Post
  #2 (permalink)  
Vechi 01 iul 2013, 18:49:23
Crissu13's Avatar
Crissu13 Crissu13 este deconectat
(meniuri, evolutie)
Sunt una dintre slăbuţe!Sunt una dintre slăbuţe!
Merite:
 
Data înregistrării: 20 iun 2012
Locaţie: Bucuresti, Romania
Vârsta: 33
Date: 156cm, 52.3kg
Mesaje: 490
Aprecieri acordate: 7
Am fost apreciat(a) de 25 ori in 17 mesaje
Implicit Re: Dieta Army

Citat:
Anterior postat de Gabiitza Vezi mesajul
Cautand pe net o dieta care sa ma ajute sa slabesc am dat peste aceasta dieta : dieta army zisa si dieta armatei israeliene care permite o scadere rapida in kilograme si m-am gandit sa o impartasesc si cu voi

Principiile de baza ale dietei ARMY constau in simplificarea alimentatiei astfel incat din doua in doua zile se consuma doar anumite tipuri de alimente. Pentru efecte maxime, aceasta dieta ar trebui combinata cu aproximativ 2 ore de sport pe zi.
Specialistii spun ca aceasta dieta este una foarte rapida privind scaderea in greutate si ca se pot pierde pana la 10 kilograme in numai 8 zile.

PRIMELE DOUA ZILE ALE DIETEI ARMY

Se consuma doar mere, iar ca lichide sunt permise doar apa si o cafea neindulcita dimineata. Merele se consuma doar in stare proaspata.

URMATOARELE DOUA ZILE ALE DIETEI ARMY

In aceste doua zile se consuma, in orice cantitate doriti, doar branza. Atentie, nu si cascaval sau alte derivate din lapte. Este indicata branza de capra. Ca lichide, in constinuare sunt permise doar: apa, o cafea neindulcita dimineata.

ZILELE 5 SI 6 ALE DIETEI ARMY

In aceste doua zile se continua mesele proteice, insa se va consuma doar carne de pui, fara pielite. Aceleasi lichide sunt permise. Atentie, carnea de pui se consuma doar fiarta, la cuptor sau pe gratar, singurele condimente permise sunt sarea, piperul si condimentele obtinute prin uscare. In niciun caz nu se combina carnea cu ulei sau alte alimente si evident nu se prajeste carnea.

ULTIMELE 2 ZILE ALE DIETEI ARMY

In aceste doua zile aveti voie sa consumati doar salata verde, singurele condimente permise sunt cele naturale. Nu se va consuma ulei si niciun alt aliment. Salata este considerata bogata in vitamine si fier.
Aceleasi lichide ca si pana acum aveti voie sa le consumati.

Cum puteti imbunatati dieta Army astfel incat sa minimalizati riscurile si totodata sa va bucurati de efectele rapide privind scaderea in greutate:

- puteti administra suplimente alimentare cu vitamine si minerale;
- incercati sa dormiti minim 8 ore pe noapte;
- reduceti numarul tigarilor fumate, daca sunteti fumatori – fumul inhalat reprezinta un toxic pentru organism si va poate face mult rau in aceasta dieta;
- nu repetati aceasta diata la intervale mai mici de 3 luni;
- revenirea la un meniu normal se face treptat, de preferabil prin salate de legume cu peste sau branza in urmatoarele doua zile dupa dieta, precum si cu supe.

Deci, ce parere aveti ?
"ULTIMELE 2 ZILE ALE DIETEI ARMY

In aceste doua zile aveti voie sa consumati doar salata verde, singurele condimente permise sunt cele naturale. Nu se va consuma ulei si niciun alt aliment. Salata este considerata bogata in vitamine si fier.
Aceleasi lichide ca si pana acum aveti voie sa le consumati.
"
" Pentru efecte maxime, aceasta dieta ar trebui combinata cu aproximativ 2 ore de sport pe zi."

Dieta asta presupune ca 2 zile sa mananci doar frunze verzi si sa faci 2 ore de sport??? Imi cer scuze, dar e cea mai mare aberatie pe care am auzit-o. Organismul are nevoie de sustinere ca sa slabeasca, nu de chinurile astea.
Daca adaugam grasime in 2 ani de zile (dau si eu un exemplu) sa nu ne asteptam sa o dam jos in cateva zile .
Dupa parerea mea o astfel de dieta iti pune sanatatea pe butuci.

__________________
JURNAL CRISSU


Răspuns cu citat
Urmatorii 3 membri au apreciat mesajul lui Crissu13:
danyella2008 (17 iul 2013), diana87 (02 iul 2013), stripmymind (01 iul 2013)