View Single Post
  #2 (permalink)  
Vechi 07 iul 2013, 09:08:26
astridromanov's Avatar
astridromanov astridromanov este deconectat
(meniuri, evolutie)
Vreau să intru-n gaşcă...Vreau să intru-n gaşcă...
Merite:
 
Data înregistrării: 06 iul 2013
Locaţie: Bucuresti, Romania
Vârsta: 38
Date: 157cm, 66kg
Mesaje: 37
Aprecieri acordate: 24
Am fost apreciat(a) de 39 ori in 23 mesaje
Implicit Re: Jurnalul lui Astrid

Dragele mele, să povestesc și de ce sunt aici, nu-i așa? Numele meu ”de scenă” este Astrid și mă aflu pe acest forum pentru că aveam nevoie de un mediu în care să citesc poveștile altora în lupta cu kilograme, povești care, până la finalul în care toată lumea vă laudă pentru reușite, vorbesc despre lupta cu poftele, cu lenea, cu delăsarea. Am nevoie să știu că mai sunt oameni care se zbat pentru o viață sănătoasă și că nu este ușor.
Am 27 de ani, 1,57 m și 67.8 kilograme. Mult. Cândva aveam 50. După care, în timp, m-am îngrășat.
În ultimele șase luni am luat 12,5 kilograme, deși nu sunt un om totalmente sedentar. nu înțelegeam de ce mă îngraș, dacă fac mișcare și mănânc sănătos. Și chiar mănânc mult mai sănătos decât acum doi ani, de exemplu. Nu beau Cola, Fanta sau alte sucuri de genul acesta, le prefer pe cele făcute în casă.
Săptămâna trecută am aflat ce s-a întâmplat. Mi-am făcut analizele, întrucât ajunsesem să fiu obosită tot timpul, să șterg geamuri și să obosesc, de exemplu. Am avut și niște experiențe de viață mai urâte anul trecut, și de atunci mă tot reconstruiesc, bucată cu bucată.
Am hipotiroidie, asta ducând la îngrășarea mea. Refuz să iau iod, că ăla te dereglează altfel și am apelat la tratamente naturiste. Le iau de o săptămână și am început să gândesc mai bine, să mă simt mai vie. Tot săptămâna trecută am aflat că nu am voie să mănânc carne, deoarece nu am una dintre enzimele importante care digeră carnea. Pentru mine a fost o veste extraordinară, deoarece de ani ”mă lupt” cu apropiații să mă lase în pace să fiu vegetariană, pentru că nu-mi place să mănânc ceea ce odată a respirat același aer cu mine. Sunt eu mai ciudățică de fel.
Deci, de o săptămână, chiar am ținut-o cu hrana sănătoasă, cu tratamentul, dar n-am făcut mișcare.
Am trecut printr-o pasă proastă, din aia când simți că nu contezi, că nu ești bună de nimic, că ești prea grasă, prea urâtă, prea proastă, deși toată lumea îți spune exact invers. Până zilele trecute, când am hotărât să iau taurul de coarne.
Gata!!! Las stările rele să mă stăpânească sau le stăpânesc eu pe ele?
Și uite așa am pornit într-o călătorie, la finalul căreia vreau să mă regăsesc pe mine, echilibrată, calmă, frumoasă și cu un trup demențial.
Știu că există o mare posibilitate să reușesc, alături de voi. Am nevoie de comunitatea slăbuțe.ro!
Vă pup și vă salut pe toate!!!
astridromanov, necesarul caloric zilnic pentru a te menţine la greutatea actuală, la un nivel de activitate fizică Sedentar, este de 1552 kcal/zi. Pentru a slăbi 0.5kg/săptămână, ar trebui să mănânci aproximativ 1035 kcal/zi.
NOTĂ: Culorile înseamnă slăbit sănătos, înfometare, pericol pentru viaţă.
[Calculator calorii]
Urmatorii 3 membri au apreciat mesajul lui astridromanov:
Adina14 (07 iul 2013), miris (07 iul 2013), rozica1965 (07 iul 2013)