View Single Post
  #2 (permalink)  
Vechi 02 oct 2013, 15:41:21
rozica1965's Avatar
rozica1965 rozica1965 este deconectat
(meniuri, evolutie)
Slăbuţa expert
Merite:
SUNT RESPONSABIL  
Data înregistrării: 30 aug 2010
Locaţie: Craiova, Romania
Vârsta: 58
Dieta: gastric sleeve
Date: 154cm, 77kg
Mesaje: 68.156
Aprecieri acordate: 47.414
Am fost apreciat(a) de 45.907 ori in 24.999 mesaje
Implicit Re: Drumul fericirii...

Citat:
Anterior postat de Almi Ingerash Vezi mesajul
Bine v-am (re)găsit. Spun „(re)găsit” pentru că am avut o pauză ceva mai lungă (de mai bine de un an) de când nu am mai scris pe forum.. Bineînțeles, jurnalul mi-a fost arhivat și neștiind ce să fac, mi-am făcut unul nou de care sper din suflet să mă țin.
Și pentru că am reintrat în programul de slăbit, de ce să nu o iau de la capăt cu un nou jurnal?! Sper doar să nu fie vreo problemă..

Vechiul jurnal îl găsiți la semnătură (asta pentru fetele care vor să citească una-alta despre mine), iar pe noul jurnal vă aștept să ne împărtășim diete, sfaturi, experiențe, rețete, gânduri etc.

De ce „Drumul fericirii...”? Pentru că spre asta mă îndrept. Pentru că dieta face parte din drumul către fericire. Pentru că trebuie să îmi schimb stilul de viață pentru a cunoaște fericirea. Vă întrebați probabil dacă fericirea mea stă în „a slăbi”?!... Nu. Fericirea mea stă în a da viață. Stă în a avea (măcar) un copil. Lucrul acesta nu este foarte ușor din moment ce ne chinuim de 4 ani. Și după ce am ajuns la concluzia că Fertilizarea In Vitro este soluția, medicul cu care o voi face mi-a recomandat să dau jos câteva kilograme; câte pot dar într-un mod sănătos.

Și iată-mă-s aici, în fața voastră. Vă pup și vă aștept la dezbateri
Succes la indeplinirea dorintei!!!!!
__________________
Acest membru apreciaza mesajul lui rozica1965:
Almi Ingerash (03 oct 2013)