View Single Post
  #2 (permalink)  
Vechi 29 mar 2010, 16:58:05
mvthebest's Avatar
mvthebest mvthebest este deconectat
(meniuri, evolutie)
Slăbuţă ModelSlăbuţă Model
Merite:
SUNT RESPONSABIL  
Data înregistrării: 24 aug 2009
Locaţie: -, Romania
Vârsta: 32
Date: 165cm, 71kg
Mesaje: 13.622
Aprecieri acordate: 9
Am fost apreciat(a) de 59 ori in 49 mesaje
Implicit Re: Jurnal Bertie >>> 50

Citat:
Anterior postat de Bertie Vezi mesajul
Astazi mi-am pus in minte de cand m-am trezit, sa-mi fac un jurnal si uite ca a venit timpul. Nu stiu prea bine cum merge treaba pe aici, dar am citit pe unde am crezut eu si m-am decis sa scriu aici ce mananc si fac in fiecare zi (in legatura cu kg bineinteles ).
Eu tin de o saptamana dieta disociata, nu foarte stricta pentru ca am considerat-o sapatamana de acomodare treptata, adica mai ''fur'' si cate un pic din ce este in afara zilei. Acum incep a2a spatamana care este si una de post (am exclus carnea si lactatele) si in care sper sa se vada rezultatele mai repede. In afara de dieta, pentru a slabi ma duc si la sala aproape in fiecare zi si mai fac din cand in cand seara pilates si muuulte abdomene.
Va spun BUN VENIT in jurnalul meu din care sper sa aveti ce invata (macar din greselile mele). Astept sfaturi, opinii si mustrari!
Bine ai venitSi mult noroc in lupta cu kg
mvthebest, necesarul caloric zilnic pentru a te menţine la greutatea actuală, la un nivel de activitate fizică Sedentar, este de 2214 kcal/zi. Pentru a slăbi 0.5kg/săptămână, ar trebui să mănânci aproximativ 1697 kcal/zi.
NOTĂ: Culorile înseamnă slăbit sănătos, înfometare, pericol pentru viaţă.
[Calculator calorii]