View Single Post
  #2 (permalink)  
Vechi 09 mar 2014, 21:42:20
CezaraCezarului's Avatar
CezaraCezarului CezaraCezarului este deconectat
(meniuri, evolutie)
Slăbuţa cu vechimeSlăbuţa cu vechime
Merite:
 
Data înregistrării: 15 feb 2010
Locaţie: Cluj-Napoca, Romania
Vârsta: 35
Dieta: Bun-simț
Date: 170cm, 69.7kg
Mesaje: 1.720
Aprecieri acordate: 156
Am fost apreciat(a) de 573 ori in 246 mesaje
Implicit Re: Jurnal - Wana - "si pun piciorul in prag"

Citat:
Anterior postat de Wana Vezi mesajul
Buna dragelor!

Dupa ani intregi in care mi-am maltrat corpul m-am hotarat sa fac o schimbare.

Cum am ajuns la greutatea de 107 kg? Prin neglijenta si nesimtire.
Am fost o copila slabuta, care facea sport si manca rezonabil. Odata cu aparitia menstruatiei si renuntarea la sport au inceput sa se adune kg. La 18 ani deja ajunsesem la aproape 90kg. Pana anul trecut am oscilat intre 85-95, fara interventia mea (vreo dieta sau altceva). Ultima data cand ma cantarisem fusese anul trecut prin iunie, aveam undeva la 93kg. In ultimele luni simteam ca am luat in greutate, hainele imi ramasesera mici, dar nu am luat in seama. Acum o saptamana in cadrul unui control medical am avut un soc : cantarul s-a oprit la 107 kg.
Nu ma simt rau in pielea mea, am un prieten care ma iubeste si nu am dus/duc lipsa de curtanti. Probabil asta e si motivul pentru care am reusit sa ajung in acest punct. Sunt o persoana sigura pe mine, care nu s-a dat la o parte de la a purta fuste scurte sau a-si dezvalui corpul. Poate daca eram mai complexata nu ajungeam in acest punct.
Singurele momente in care ma simt prost pentru greutatea mea e cand prietenul meu incearca sa ma ridice in brate - si nu il las pentru ca nu vreau sa puste ceva in el sau cand vad haine frumoase, pe care mi-ar placea sa le imbrac, dar chiar daca ar avea marimea mea, ar arata ingrozitor pe mine

Asadar, primul meu target e sa port o rochie faina rau la o nunta la care particip in luna octombrie si sa fiu luata in brate de prietenul meu

Am inceput deja sa practic sport zilnic, KANGOO JUMPS, antrenamente intense, iar de maine m-am pregatit pentru atac DUKAN.

Sunt o persoana pofticioasa si gatesc pentru un gurmand, sper sa gasesc suport alaturi de voi!
Buna Wana si success in calatoria slabitului!

Povestile noastre sunt relative similare, avem in comun kilogramele care s-au adunat pe nesimtite atat in adolescenta, cat si in prezent. Spre deosebire de tine, eu nu m-am simtit niciodata in regula in pielea mea (trista concluzie) si-am tot incercat sa fac cate ceva, esuand mai repede sau mai tarziu.

Ma bucur ca e si iubire in viata ta si ca te motiveaza ridicatul in brate, si aici ma recunosc, am auzit si eu oase “puscatoare” de la prietenul meu.

Vad ca ai inceput in forta, Dukan, Kangoo, esti pe drumul cel bun si eu zic ca o sa zboare kilele, mai ales ca nu ai un istoric presarat cu diete peste diete si ca faci miscare. Iti urez inca o data succes si sa nu pierzi nimic in viitor cu exceptia kilogramelor in plus.

De asemenea, cum e Kangoo, e prietenos cu genunchii? Mie mi-e tare greu cu sportul pentru ca mereu mi se pare ca scartie una sau alta si orice topaiala duce la dureri la gabaritul asta.

Te pup, o seara frumoasa!
__________________

शान्तिः शान्तिः शान्तिः
Don't give up on your dreams, go back to sleep.

CezaraCezarului, necesarul caloric zilnic pentru a te menţine la greutatea actuală, la un nivel de activitate fizică Moderat activ, este de 2210 kcal/zi. Pentru a slăbi 0.5kg/săptămână, ar trebui să mănânci aproximativ 1693 kcal/zi. Pentru a slăbi 3.5 kg/lună ar trebui să mănânci aproximativ 1306 kcal/zi.
NOTĂ: Culorile înseamnă slăbit sănătos, înfometare, pericol pentru viaţă.
[Calculator calorii]