sa le luam pe rand
eu imi iau cereale din astea
Fulgi de ovaz (din cate stiu sunt cel mai putin procesate chimic).
apoi, ms pentru informatiile de pe supa instant.
cu parere de rau, va fi trecuta la categoria "e-uri in semipreparate". de ce? pentru ca, unu la mana:
maltodextrina din porumb este un E pacat ca producatorul nu precizeaza care E. Probabil ca maltodextrina din porumb suna mai atragator.
Pulbere albă sau albă-gălbuie, amorfă, solubilă în apă, obţinută prin degradarea amidonului şi folosită ca material de apretare, la fabricarea unor cleiuri. Deci asta e destinatia ei, nu ciorbele.
Potentiatori de aroma: acestea sunt potentiatorii de aroma E 620 - Acid glutamic, E 621 - Glutamat monosodic, E 622 - Glutamat monopotasic, E 623 - Glutamat de calciu, E 624- Glutamat de amoniu, E 625 - Glutamat de magneziu, E 626 - Acid guanilic, E 627 - Guanilat de sodiu , E 628 - Guanilat dipotasic, E 629 - Guanilatb de calciu, E 630 - Acid inozinic, E 631 - Ionzinat de sodiu, E 632 - Inozinat dipotasic, E 633 - Inozinat de calciu, E 634 - Ribonucelotide calcice, E 635 - Ribonucleotide disodice, E 636 - Maltol , E 637 - Etilmaltol si toate aceste e-uri sunt pe lista celor periculoase, care dezvolta cancer. Cred ca de aia nu e specificat E-ul ca oricum toate sunt nocive
Mai ales E621, el conduce lista
Avem si un articol despre acest E, la categoria aditivi alimentari.
Colorant: care? de ce nu specifica, ca e foarte natural???
Si ar mai fi de spus. Dar il punem acolo la categoria din care face parte si cu siguranta se va mai discuta despre.
Oricum suna frumos
Fara conservanti