View Single Post
  #2 (permalink)  
Vechi 25 apr 2010, 11:06:09
mitzy's Avatar
mitzy mitzy este deconectat
(meniuri, evolutie)
Cont restricţionat
Merite:
 
Data înregistrării: 20 oct 2009
Locaţie: Bucuresti, Romania
Dieta: Weight Watchers
Date: 167cm, 78.9kg
Mesaje: 1.759
Aprecieri acordate: 0
Am fost apreciat(a) de 0 ori in 0 mesaje
Implicit Re: Slabutele noi, care trebuie ajutate!

Citat:
Anterior postat de andreeadea Vezi mesajul
Buna. Am si eu o intrebare: pt weight watchers punctele se acorda pentru fiecare 100 de grame de produs (asa cum e postat pe acest site) sau pt mai putin( de ex o lingurita, 10 grame) asa cum am vazut in alte locuri. Sunt cam confuza si as dori sa stiu cum e mai bine. Multumesc
Buna Andreeadea si bine ai venit pe forum.Eu tin WW si am sa incerc sa iti raspund ,sper sa nu ma insel,daca e ,ne mai corecteaza Slabuta,super moderatoarea noastra
Aici, Weight Watchers gasesti punctele pt 100 g pt un produs nu 10 gr ,1 lingurita. Mai exista un tabel dar eu nu ma iau dupa el aici, Biblioteca "Slabute.ro" un doc. in format pdf dar sincer mi se pare cam nerealist fata de primul link pe care ti l-am dat.
Si, daca tot te-ai hotarat sa tii WW, te asteptam cu drag sa "dansezi' (slabesti) in clubul nostru WW ,aici: Clubul Weight Watchers, come in!!!
Multa bafta!
mitzy, necesarul caloric zilnic pentru a te menţine la greutatea actuală, la un nivel de activitate fizică Usor activ, este de 2102 kcal/zi. Pentru a slăbi 0.5kg/săptămână, ar trebui să mănânci aproximativ 1585 kcal/zi. Pentru a slăbi 5 kg/lună ar trebui să mănânci aproximativ 811 kcal/zi.
NOTĂ: Culorile înseamnă slăbit sănătos, înfometare, pericol pentru viaţă.
[Calculator calorii]
Răspuns cu citat