View Single Post
  #2 (permalink)  
Vechi 27 apr 2010, 02:03:44
Sand's Avatar
Sand Sand este deconectat
(meniuri, evolutie)
Slăbuţa cunoscătorSlăbuţa cunoscător
Merite:
SUNT RESPONSABIL  
Data înregistrării: 09 mar 2010
Locaţie: Orange County, CA, Statele Unite ale Americii
Vârsta: 54
Dieta: de tip mediteraneana + sport
Date: 173cm, 79kg
Mesaje: 3.059
Aprecieri acordate: 0
Am fost apreciat(a) de 12 ori in 10 mesaje
Implicit Re: Remodelare corporala (impachetari cu infrarosu, vacuum, electrostimulare)

Citat:
Anterior postat de TheMilady Vezi mesajul
Buna fetelor! ... spuneti-mi ce parere aveti despre remodelarea corporala, despre impachetari cu infrarosu, vacuum sau electrostimulare
Eu personal cred ca sunt bani aruncati in vant dar asta e doar opinia mea. E mai simplu sa te impacehteze/despacheteze un aparat (pe bani) decat sa faci sport si sa mananci sanatos. Asta e clar, mai ales daca inertia e mare. Cine vrea sa faca sport cand uite...dupa niste procedee d-astea usoare (bani sa ai!) te remodeleaza cu forta.

Intrebarea este: si dupa aia ce o sa faci cand termini cu despachetarile si ai ajuns la silueta de vis...ca nu poti sa te impacheteze zi lumina, luni si ani la rand. Mai bine cu banii aia iti iei o bicicleta ergonomica, ii dau pe un abonament la sala sau/si platesti un nutritionist sa-ti explice ce sa mananci ca sa ramai supla si in forma restul vietii.

Pe de alta parte, daca nu ar exista si oameni care sa creada in asa ceva...ar da toti impachetatorii faliment, nu ar mai avea ce impacheta.

Ai doua solutii, sa pui mana sa transpiri tu singura (nu te costa nimic) si sa mananci sanatos pana mori de deces. Sau: sa te impachetezi/despachetezi pana la sfarsitul zilelor.

Opinia mea.

Iti doresc succes!
Răspuns cu citat