View Single Post
  #2 (permalink)  
Vechi 27 apr 2010, 07:02:35
jolye79's Avatar
jolye79 jolye79 este deconectat
(meniuri, evolutie)
Slăbuţa cu vechimeSlăbuţa cu vechime
Merite:
SUNT RESPONSABIL  
Data înregistrării: 21 mar 2010
Locaţie: CT, Romania
Vârsta: 44
Dieta: hipocalorica
Date: 163cm, 61.8kg
Mesaje: 2.186
Aprecieri acordate: 98
Am fost apreciat(a) de 530 ori in 366 mesaje
Implicit Re: Jurnalul meu - Ancuta O

Buna dimineata si bine ai venit printre noi! Sa-ti traiasca galusca, asa ii alint si eu pe ai mei uneori.
Pentru inceput, seteaza-ti datele din ticker cu greutatea actuala si cea la care vrei sa ajungi.O sa vezi ce frumos o sa fie cand vezi acolo minus....X kilograme de cate ori intri pe forum. Si asa vom putea si noi sa admiram si sa aplaudam evolutia ta.
Apoi povesteste-ne cum mananci acum si ce dieta vrei sa tii. Eu ti-as recomanda sa incepi prin a-ti organiza mesele in 5/zi - 3 mese principale si doua gustari (numai facand acest lucru, fara alte restrictii, eu am dat jos intr-o luna 2 kilograme) si sa continui cu o alimentatie sanatoasa : nu mai folosi ulei la gatit (deci nimic calit sau prajit) si o sa vezi cum se topesc kilogramele. O sa-ti fie recunoscatori si cei de-acasa, pentru ca o astfel de alimentatie nu poate fi decat benefica tuturor. Sotul meu s-a conformat fara comentarii. Deh...are interes!!!
Apoi, incearca sa nu mai mananci dupa ora 19, iar daca vrei totusi ceva dulce, nu-i bai, oameni suntem, dar mananca foarte putin si de preferat dimineata. De asemenea, evita sa mananci seara glucide (carbohidrati), adica : paine, paste, orez, cartofi sau legume care contin amidon. Si incadreaza-te la un numar de calorii rezonabil. Un 1400/zi, pentru incep[ut cred ca este ok.
Multi pupici tie si galustii si multa bafta!
__________________
Jurnal 2010
Jurnal Jolye79

Jurnal 2014 http://forum.slabute.ro/jurnale-slab...4-a-12483.html
jolye79, necesarul caloric zilnic pentru a te menţine la greutatea actuală, la un nivel de activitate fizică Moderat activ, este de 1951 kcal/zi. Pentru a slăbi 0.5kg/săptămână, ar trebui să mănânci aproximativ 1434 kcal/zi. Pentru a slăbi 2 kg/lună ar trebui să mănânci aproximativ 1435 kcal/zi.
NOTĂ: Culorile înseamnă slăbit sănătos, înfometare, pericol pentru viaţă.
[Calculator calorii]