Subiect: Jurnal AnonimaX
View Single Post
  #2 (permalink)  
Vechi 30 apr 2010, 05:48:46
mvthebest's Avatar
mvthebest mvthebest este deconectat
(meniuri, evolutie)
Slăbuţă ModelSlăbuţă Model
Merite:
SUNT RESPONSABIL  
Data înregistrării: 24 aug 2009
Locaţie: -, Romania
Vârsta: 32
Date: 165cm, 71kg
Mesaje: 13.622
Aprecieri acordate: 9
Am fost apreciat(a) de 59 ori in 49 mesaje
Implicit Re: Jurnal AnonimaX

Citat:
Anterior postat de AnonimaX Vezi mesajul
Buna fetelor...Sunt noua pe aici, asa ca sper sa am posibilitatea sa-mi fac cat mai multe prietene..Am 14 ani si pot sa spun ca pana acum nu mi-a pasat de cum aratam, sau poate ca nici nu ma vedeam cu ochii realitatii.Povestea mea? Nu una prea fericita.
Am fost un copil slab, chiar foarte slab pana prin clasa a 3 a cand am pus,cred, vreo 15 kg. Nici eu nu pot sa-mi explic de ce am fost asa oarba si nu am facut nimic ca sa-mi schimb infatisarea. Cu putin timp in urma am inceput sa realizez ca trebuie sa schimb ceva in viata mea incepand de la alimentatia zilnica pana la aspectul fizic, bineinteles. Nu pot sa va spun exact ce greutate am, pentru ca nici eu nu stiu sigur, dar am pe undeva pe langa 75 de kg la o inaltime de 1,74, deci destul de mult. Am simtit nevoia sa imi fac jurnalul pentru ca simt ca am o viata prea dezordonata. De mai putin de o luna, mai exact de pe 7 aprilie, am inceput sa merg la sala si am incercat sa-mi si schimb putin alimentatia. Mi-e foarte greu insa sa mananc dimineata, desi in ultima vreme am facut asta. O alta problema mai sunt si dulciurile, pe care sora mea le consuma mereu si ma face si pe mine sa mananc
Zilnic mananc legume si fructe, si stiu ca n-as putea sa fac fata fara cei minim 2 litri de apa pe care ador sa-i beau(si ceaiul, dar mai rar)
O sa incerc sa scriu aici zilnic, sau cel putin asa sper. S-ar putea sa mai lipsesc cateodata , pentru ca sunt clasa a 8a si curand vin testele nationale , dar sper sa nu va suparati pe mine si nici sa ma uitati
Stiu ca sunt o fire ambitioasa si sper sa reusesc cu ajutorul jurnalului sa fac putina ordine in viata mea, deci cateva sfaturi nu mi-ar strica.
Bine ai venit
Bravo pentru ca ti-ai dat seama ca ai o problema cu greutatea si pentru ca te-ai apucat de sport.
Da-ne un exemple de meniu. Adica ce ai mancat tu ieri(si cantitatea)

Spune-i surori tale sa nu m-ai manance dulciuri de fata cu tine. Nu iti fac bine deloc.

Mult noroc!!!!!!
mvthebest, necesarul caloric zilnic pentru a te menţine la greutatea actuală, la un nivel de activitate fizică Sedentar, este de 2214 kcal/zi. Pentru a slăbi 0.5kg/săptămână, ar trebui să mănânci aproximativ 1697 kcal/zi.
NOTĂ: Culorile înseamnă slăbit sănătos, înfometare, pericol pentru viaţă.
[Calculator calorii]