View Single Post
  #2 (permalink)  
Vechi 12 mai 2010, 21:14:18
CezaraCezarului's Avatar
CezaraCezarului CezaraCezarului este deconectat
(meniuri, evolutie)
Slăbuţa cu vechimeSlăbuţa cu vechime
Merite:
 
Data înregistrării: 15 feb 2010
Locaţie: Cluj-Napoca, Romania
Vârsta: 35
Dieta: Bun-simț
Date: 170cm, 69.7kg
Mesaje: 1.720
Aprecieri acordate: 156
Am fost apreciat(a) de 573 ori in 246 mesaje
Implicit Re: Cum ne plac barbatii

Citat:
Anterior postat de kore Vezi mesajul
si acum slabutelor...sa va aud
cum va plac voua barbatii/baietii?
aseara ma uitam la o emisiune/clasament cu cei mai frumosi barbati din lume...si erau unii...mama mia
povestiti despre iubiti sau soti, un tip vazut pe strada, vecinul de la scara de langa sau cine stie...lasati-va imaginatia sa zburde
Pff. Sa incerc sa fiu concisa si non-absurda. Desi sunt convinsa ca toata lumea va vorbi de frumusete si romantism... eu o dau pe altele. Nu imi trebuie sa fie frumos. Am avut destui iubiti inalti, cu onduleuri, cu ochi albastri, muschi, tot pachetul. Insa am observat ca barbatii frumosi sunt si plini de ei, scarbos de plini de ei. Mi-ar ajunge sa fie normal. Ingrijit, sa nu se neglijeze, atat. Nu tin neaparat sa fiu invidia poporului cand ies cu el pe strada de mana, daca trecem neobservati cu atat mai bine. Inteligent, sclipitor chiar. Sa aiba o parere despre orice, dar dispus sa accepte faptul ca parerea lui poate sa fie gresita. Calm, senin, realist. Fara extreme. Sa nu exagereze cu dulcegariile, nu suport asta. Sa fie barbat. Sa iasa cu baietii, dar sa stie sa ii refuze. Sa vrea sa fie cu mine, dar sa nu ma sufoce. Sa stie cand sa ma ia in brate si cand sa imi dea drumul. Si cel mai important pentru mine... sa avem multe in comun, totul in comun, daca se poate. Asta e iubitul meu. Aceeasi muzica, poeti, iubitori de arta, de fotografie, de calatorii, de filme dubioase. Impacati cu natura, ne place sa fim in mijlocul ei si sa o respectam. Ma consider norocoasa. Pana nu de mult nu am apreciat legatura noastra. Dar m-am trezit la timp. Destul cu mine. Kore, ia zi. Tie cum iti place sa fie barbatii?


Later edit: realizand ca totusi nu am raspuns cum se cuvine la intrebare, ia sa insir si niste treburi strict fizice, de care nu tin cont neaparat, dar care imi plac: ochi verzi sau negri, piele maslinie, par scurt de tot sau lung de tot si des (da, imi plac barbatii cu parul lung ), cioc/barba, 1.80. Daca se poate fara burta, dar nu sunt absurda, burta am si eu.
__________________

शान्तिः शान्तिः शान्तिः
Don't give up on your dreams, go back to sleep.

CezaraCezarului, necesarul caloric zilnic pentru a te menţine la greutatea actuală, la un nivel de activitate fizică Moderat activ, este de 2210 kcal/zi. Pentru a slăbi 0.5kg/săptămână, ar trebui să mănânci aproximativ 1693 kcal/zi. Pentru a slăbi 3.5 kg/lună ar trebui să mănânci aproximativ 1306 kcal/zi.
NOTĂ: Culorile înseamnă slăbit sănătos, înfometare, pericol pentru viaţă.
[Calculator calorii]

Ultima dată editat de CezaraCezarului; 12 mai 2010 at 21:21:42.
Răspuns cu citat