Subiect: Jurnalul meu
View Single Post
  #2 (permalink)  
Vechi 30 aug 2009, 00:13:47
isza's Avatar
isza isza este deconectat
(meniuri, evolutie)
Vreau să intru-n gaşcă...Vreau să intru-n gaşcă...
Merite:
 
Data înregistrării: 21 aug 2009
Locaţie: Hunedoara, Romania
Vârsta: 33
Date: 165cm, 65kg
Mesaje: 96
Aprecieri acordate: 0
Am fost apreciat(a) de 0 ori in 0 mesaje
Implicit Re: Jurnalul meu

Citat:
Anterior postat de loryana Vezi mesajul
M-am decis sa-mi fac si eu jurnal.Vorba e ca sunt tinara...cu totul tinara,am doar 18 ani si chiar de-i asa deja ma lupt cu kilogramele in plus.Sunt o lenesa neintrecuta si am o putere de vointa foarte slaba deasta permanent amin inceperea dietei si nici de cum nu pot sa-mi scol funduletul de pe scaun si sa fac ceva miscare.Ma enervez singura pe mine,dar pina la urma nu ajung la un numitor comun cu ispita. Vreau sa dau jos 3 kilograme,caci 2 ani in urma cintaream 47 de kilograme si aratam minunat.Am inteles ca as putea sa scap sanatos de ele timp de o luna si jumatate.
Dar pe de o parte nici nustiu ce sa cred,caci toata vara m-am alimentat aproape numai ku fructe ,legume si produse de panificatie.Si totusi timp de 3 luni am slabit numai jumatate de kilogram.
Am decis sa nu mai maninc carne,caci stomacul meu nu e in stare s-o fermenteze.Deasemenea m-am refuzat de la salamuri fierte si afumate,de la fast-food si alcool.Din cind in cind imi permit ceva dulce...am indragit sucurile si totusi sunt idealista si vreau tare sa fiu frumoasa.
bun venit mai intai....mie mi se pare k greutatea ta e ideala pentru inaltimea ta...acum nush c s zic ,poate k o anumita parte a corpului iti displace,gen abdomen,aripioare sau picioare....si pentru partea asta poti face exercitii fizice...3 kg se duc cat ai zice peste...important e sa te mentii dupa aceea....eu ti-as recomanda dieta hipocalorica cu sport....in mod clar vei avea rezultate
isza, necesarul caloric zilnic pentru a te menţine la greutatea actuală, la un nivel de activitate fizică Usor activ, este de 1867 kcal/zi. Pentru a slăbi 0.5kg/săptămână, ar trebui să mănânci aproximativ 1350 kcal/zi. Pentru a slăbi 6 kg/lună ar trebui să mănânci aproximativ 318 kcal/zi.
NOTĂ: Culorile înseamnă slăbit sănătos, înfometare, pericol pentru viaţă.
[Calculator calorii]