Subiect: Amy's journal
View Single Post
  #2 (permalink)  
Vechi 28 iun 2010, 21:02:07
amy0404's Avatar
amy0404 amy0404 este deconectat
(meniuri, evolutie)
Slăbuţă ModelSlăbuţă Model
Merite:
SUNT RESPONSABIL  
Data înregistrării: 12 mar 2010
Locaţie: ., Romania
Vârsta: 41
Dieta: Personalizata
Date: 166cm, 58kg
Mesaje: 2.110
Aprecieri acordate: 0
Am fost apreciat(a) o data intr-un mesaj
Implicit Re: Amy's journal

Mi-am propus sa slabesc. OK, pana aici nimic nou. Imi doresc de mult timp sa fiu mai subtirica, dar am facut prea putine in acest scop. Pana ieri am tinut Scarsdale cu ajutorul careia am dat jos 3.5 kg.
Aseara si astazi, insa mi-am facut de cap. Dupa doua saptamani fara lapte si cereale aseara am mancat un bol plin ochi, iar astazi de la un baton cu cereale pe care vroiam sa il iau ca si gustare am ajuns la 3. As vrea sa pun macar un semn d'ala cu moaca plangacioasa, dar stiu ca e doar vina mea, nu m-am putut controla. Uneori, cred ca mi-ar fi mai usor sa renunt la tigari decat la zahar. Pur si simplu - sugar addicted.
Dar ce a fost a fost si tr sa invat din greseli. Sa trecem la planul de bataie:
- 1200 cal/zi cu nu mai mult de 30 gr zahar/zi
- exercitii zilnice: cardio in principal cu nu mai putin de 400 cal consumate, in weekend minim 30 minute de fitness si voi introduce treptat in antrenament ridicari de greutati (nu imi plac astea, dar..deh trebuie).
In privinta alimentelor m-am gandit sa postez ce mananc, nu de alta dar sa vad si pe unde gresesc. Mai am multe de invatat despre alimentatia sanatoasa. Lista mea de alimente bune este destul de restransa. Cu scarsdale am invatat sa apreciez fructele.
Probabil va trebui sa imi alcatuiesc un meniu pentru a evita mancatul excesiv intre mesele principale, ex: la tv cum am facut astazi(offf, prost obicei )
Acum va tr sa ma gandesc ce mananc diseara pt ca am depasit norma de zahar, dar pana atunci: imbracarea si la sala.
Pornesc de la 62 kg, iar targetul e de 55 kg.
amy0404, necesarul caloric zilnic pentru a te menţine la greutatea actuală, la un nivel de activitate fizică Moderat activ, este de 1945 kcal/zi. Pentru a slăbi 0.5kg/săptămână, ar trebui să mănânci aproximativ 1428 kcal/zi. Pentru a slăbi 3 kg/lună ar trebui să mănânci aproximativ 1171 kcal/zi.
NOTĂ: Culorile înseamnă slăbit sănătos, înfometare, pericol pentru viaţă.
[Calculator calorii]