View Single Post
  #2 (permalink)  
Vechi 07 iul 2010, 17:07:20
Adella's Avatar
Adella Adella este deconectat
(meniuri, evolutie)
Slăbuţă ModelSlăbuţă Model
Merite:
SUNT RESPONSABIL  
Data înregistrării: 18 iun 2009
Locaţie: Bucuresti, Statele Unite ale Americii
Vârsta: 37
Dieta: Dieta personalizata
Date: 157cm, 57kg
Mesaje: 12.038
Aprecieri acordate: 2
Am fost apreciat(a) de 15 ori in 9 mesaje
Implicit Re: mancat seara?

Citat:
Anterior postat de DianaRS Vezi mesajul
Buna fetele, sunt noua pe acest forum si ma gandeam sa cer parerea intr-o privinta.
Mi-a spus o prietena ca a incercat sa slabeasca prin renuntarea la masa de seara. Dimineata cereale cu lapte 0%, la 11 un fruct sau iaurt 0%, la pranz piept pui cu salata si la 3-4 alt fruct sau iaurt(sau variatiuni ale acestiu meniu cu produse alimentare similare ). Iar seara nimic. Plus apa 1,5-2l pe zi neaparat.
Am incercat aceasta cura si am slabit 4 kg in 2 sapt. La inceput mi-a fost f greu dar m-am tinut bine.. Insa nu stiu daca este ok din punct de vedere al sanatatii chiar sa nu mananc absolut nimic seara(dupa 4).
Voi ce spuneti? Multumesc mult
Buna Diana
A renunta la masa de seara nu este tocmai un lucru sanatos ..mai ales ca ce mi-ai insirat ca vei manca nu atinge 1000 kcal obligatoriul zilnic ..asa ca nu te sfatuiesc sa renunti la nici o masa ..ci mai degraba sa adaugi gustari slabe intre mese ..gen fructe,nuci,migdale(nu mai mult de 10 buc)...a nu manca inseamna ca vei avea efectul yoyo ..adica vei acumula mult mai mult dupa ce inchei dieta ..si kg se vor da jos mult mai greu ..
Deci sfatul meu sincer e sa nu renunti la nici o masa ,e adevarat ca masa de seara sa nu depaseasca ora 6-7 ..
Eu zic sa te documentezi si sa-ti gasesti dieta ta potrivita,ai putea incerca Montignac sau dieta Hipocalorica insa mancand sanatos
Succes!
Adella, necesarul caloric zilnic pentru a te menţine la greutatea actuală, la un nivel de activitate fizică Usor activ, este de 1661 kcal/zi. Pentru a slăbi 0.5kg/săptămână, ar trebui să mănânci aproximativ 1144 kcal/zi. Pentru a slăbi 5 kg/lună ar trebui să mănânci aproximativ 370 kcal/zi.
NOTĂ: Culorile înseamnă slăbit sănătos, înfometare, pericol pentru viaţă.
[Calculator calorii]
Răspuns cu citat